Amerikaans conservatief journalist uit de kast.
Guy Benson, 30, Amerikaans journalist voor Fox en politiek expert is zopas uit de kast gekomen. Benson werkt voor de Amerikaanse zender die bekend staat als conservatief, pro Republikeins en homofobisch in berichtgevingen. Hij deed zijn coming out in een boek dat hij zopas schreef.

Dat hij zelf ook een conservatief is bleek meteen duidelijk uit zijn volgende woorden: "Homo rechten zijn niet iets dat mijn passies domineren, en ze zijn ook geen belangrijk politiek onderwerp voor mij. Gevraagd naar zijn mening over wetten die holebi's en transgenders mogen discrimineren op basis van religieuze vrijheid antwoordde hij: "Ik ben voor het burgerlijk huwelijk. Ik ben voor niet discriminatie wetten. Maar er moet toch ruimte open blijven."

Vorig jaar kwam er een Republikeinse 18-jarige homo politicus uit de kast die meteen liet weten dat hij tegen het homohuwelijk is. In de Verenigde Staten bestaat er ook een Gay Republikeinse groep. Maar zij worden bij elke bijeenkomst van de Republikeinen uitgesloten of ze nu voor of tegen het homohuwelijk zijn. De Republikeinen zijn tegen het homohuwelijk en gelijke rechten. Slechts 1 handje vol Republikeinse politici is niet zo maar die worden dan vaak terug gefloten.

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 05 May, 2015 en 2217 keer gelezen.Reageer op dit bericht: