Homo's moeten er mee stoppen er homo uit te zien, aldus ArmaniDe Italiaanse modeontwerper Georgio Armani, 80, (foto) bekritiseerde zopas in de Sunday Times mannen die zich te homo kleden. Volgens Armani, die zelf openlijk homo is, moet een man er altijd uitzien als een man en moet hij zich daar ook naar kleden.

"Als homoseksualiteit te veel wordt tentoongesteld, zodat mensen zeggen, ah ja, jij bent duidelijk homo, dan is dat niet goed. Een man moet er uit zien als een man. Ook een homo is voor 100% een man. Mannen moeten zich kleden als mannen. Maar hij mag ook niet teveel spieren hebben. Een man moet er gezond uit zien, compact, maar niet met veel spiermassa.

Ook over vrouwen had hij iets te zeggen. Dat hij niet houdt van vrouwen die zich wagen aan plastische chirurgie en borstvergrotingen. Volgens de modeontwerper zijn vrouwen het mooist wanneer ze er natuurlijk uitzien. En vrouwen die ouder worden moeten volgens hem stoppen met zichzelf jonger te willen maken. Natuurlijkheid is het mooist aldus de Italiaanse modekoning.

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 20 April, 2015 en 1600 keer gelezen.