Veel negatieve reacties op mooie homo foto op Twitter.Anno 2015 hebben er nog steeds heel wat mensen moeite met het zien van een foto van 1 homo koppel. Dat blijkt uit het feit dat er recent heel wat negatieve reacties verschenen bij een foto van een online vakantie boekingssite op Twitter die een wedstrijd uitschreef om een trip te winnen naar de U.K.

De online vakantie boekingssite Expedia plaatste bij de wedstrijd: 'Win een romantische trip naar Groot-Brittanniƫ een foto van een interraciaal homo koppel. Meteen kwamen er tal van negatieve reacties op Twitter. De advertentie werd donderdag geplaatst en meteen kwamen er honderden reacties, waarbij velen zeer negatief en enkelen positief. Het is niet voor het eerst dat het bedrijf achter de foto opkomt voor holebi's, dat gebeurde eerder al in 2012.

En het is ook niet voor het eerst dat er een holebi koppel gebruikt wordt in een advertentie campagne. Maar toch blijkt dat veel mensen het nog steeds niet kunnen samen dat er ook homo en lesbische koppels bestaan, en met interraciale koppels heeft men het blijkbaar nog moeilijker, dat bleek eerder uit het feit dat de beroemde homo prof sporter Michael Sam de laatste tijd veel negatieve reacties krijgt omdat hij een blanke vriend heeft.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 March, 2015 en 2354 keer gelezen.Reageer op dit bericht: