Tom Daley en Dustin Lance Black vieren 2 jaar samen op schattige manier.

De Britse zwemkampioen Tom Daley, 20, en zijn vriend de Amerikaanse scenarioschrijver, regisseur, film- en televisieproducent Dustin Lance Black, 40, zijn twee jaar samen, en dat vierden de mannen met elk op hun facebook page de bovenstaande foto (rechts) te delen.

De selfie foto werd twee jaar geleden genomen. Daley was toen 18, en velen zagen het niet zitten dat hij een relatie begon met de toen 38-jarige Dustin Lance Black. Men dacht dat de heren niet samen zouden blijven, en zie, ondertussen zijn ze twee jaar samen, en naar eigen zeggen nog steeds dol gelukkig met elkaar.

Tom deelde de foto op zijn facebook page met de woorden: "Twee jaar geleden ontmoet ik mikj (frog emoji) en mij leven veranderde voor altijd. Dank dat je mijn leven de afgelopen twee jaar zo speciaal maakte. Dustin deelde de foto op zijn facebook page met de woorden: "Twee jaar geleden namen we deze selfie, kort nadat we elkaar hadden ontmoet, en het moment waarop mijn leven veranderde. Happy Anniversary my love." In december van vorig jaar sprak Tom voor het eerst over hoe de twee elkaar hebben ontmoet. "Het was liefde op het eerste gezicht, het gebeurde heel snel, ik was compleet overweldigd, en voelde iets wat ik nog nooit eerder had gevoeld. En hij voelde dat net zo."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 March, 2015 en 2630 keer gelezen.