Elton John roept op tot boycot Dolce & Gabbana.Op holebi info facebook kon je al lezen dat de Italiaanse homo modeontwerpers Dolce & Gabbana tegen homo's & lesbiennes zijn die kinderen hebben. Vandaag komt het nieuws dat zanger Elton John, zelf samen met zijn man vader van twee zoontjes, roept holebi's op om de modeontwerpers te boycotten.

Elton John is niet te spreken over de uitspraken van het bekende Italiaanse modeontwerpers duo, die bovendien zelf openlijk homo zijn. De heren hadden in een interview laten weten dat ze beide vierkant tegen homo & lesbische ouders zijn, en dat kinderen alleen maar zouden mogen opgroeien met 1 vader en 1 moeder.
De zanger zei: Hoe durven jullie mijn kinderen synthetisch te noemen? En met een moraliserende vinger naar IVF wijzen? Schaam jullie! IVF is een mirakel waardoor zo veel duizenden mensen, ook hetero's, hun kinderwens kunnen vervullen. Jullie ouderwetse manier van denken is niet meer van deze tijd, en jullie treffen vele mensen in hun diepste ziel." Verder liet John ook nog weten dat hij nooit meer iets van de modeontwerpers zal dragen, en roept hij iedereen op het duo te boycotten via de hashtag #boycottDolceGabbana, die ondertussen al hot topic is op Twitter.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 March, 2015 en 5352 keer gelezen.