1ste homo tiener kus op de Amerikaanse Tv + video.In de Amerikaanse televisie serie The Fosters, over een Amerikaans interraciaal lesbisch koppel met een biologische zoon en een geadopteerde tweeling, komt met wat al meteen de jongste homokus in de geschiedenis wordt genoemd.

In de serie kussen zopas twee jongens van 13 jaar elkaar. En men vermoed dat het hierbij meteen om de allereerste keer in de Amerikaanse geschiedenis gaat om een homokus tussen zulke jonge personages. Executive Producer en show creator Peter Paige bevestigde via twitter de historische jonge homo kus. De kus tussen de twee jongens is voorlopig eenmalig en fans roepen meteen op om de twee een koppel te laten vormen.

De Fosters is voorlopig enkel te zien op de Amerikaanse televisie (ABC Family) en op de Canadese televisie (ABC Spark). De serie werd gemaakt door Peter Paige en Bradley Bredeweg met als mede executive producer zangeres Jennifer Lopez. De serie is weliswaar niet te zien in ons landje maar je kan wel genieten van de eerste kus tussen twee jongens van 13 jaar in een Amerikaanse televisieserie in de video hieronder:
holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 04 March, 2015 en 2894 keer gelezen.