Paul de Leeuw tureluurs van selfie rage.



Paul de Leeuw is sinds een tijdje het "slachtoffer" van de selfie rage, en heeft het daardoor steeds moeilijker om mensen af te wimpelen die met hem op de foto willen. Hij weet dat het de tol is van de roem, maar soms wordt hij er tureluurs van.

"Er is een kleine ziekte in Nederland, het heeft de selfie. Voordat ze vragen 'mag ik met je op de foto?' sta je er al op." In het verleden wist Paul fans nog af te schudden met een grapje. "Ga naar Artis, dan kan je met iedereen op de foto". Prima hoor, het moet kunnen, ik heb het succes te danken aan het publiek, maar word er soms tureluurs van".

Kort geleden was de Leeuw nog samen met zijn man en twee zoontjes op wintersportvakantie. Daar had hij minder tot geen last van fans die met hem op de foto willen. "Dat was heel prettig. Mensen zagen me wel en herkenden me wel. 'Hé Gordon', haha." Jammer genoeg kwam er snel een einde aan de vakantie voor Paul, hij struikelde over een drempeltje en raakte gewond aan zijn teen die moest worden gehecht waarna hij de lange latten moest laten staan.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 03 March, 2015 en 1798 keer gelezen.