Hetero zoon met vier moeders zet top tattoo

Een heteroseksuele marinier heeft zopas een tatoeage laten zetten waarmee hij zijn vier moeders eert (foto). De jongen werd opgevoed door vrouwen en is ondertussen uitgegroeid tot een volwassen gezonde man. Die naar eigen zeggen elke dag dankbaar is voor zijn vier moeders.

De jongeman die in Florida woont legt zijn situatie uit. "Mijn biologische moeder en de vrouw waarmee ze trouwde, mijn meemoeder, gingen uit elkaar toen ik vijf jaar oud was. Zowel mijn biologische moeder als mijn meemoeder zijn daarna opnieuw getrouwd met een vrouw. Daardoor heb ik vier moeders. Ze zijn altijd heel betrokken geweest bij mijn opvoeding. Alle vier. Ik woonde weliswaar bij mijn biologische moeder, maar ik had ook nog veel contact met mijn eerste meemoeder en haar nieuwe vrouw werd ook een moeder voor mij".

Verder vertelt de jongeman: "Tegen andere homo's en lesbiennes zeg ik steeds dat ze niet bang moeten zijn om kinderen te nemen. En dat ze niet moeten luisteren naar de tegenstanders. Want ik heb een geweldige jeugd gehad. Met vier moeders en zonder vader. Ik heb nooit een vader figuur gemist. Mijn moeders hebben mij altijd gesteund in alles wat ik wilde doen en bereiken. Natuurlijk was er ook al eens onmin tussen mij en mijn moeders. Maar welk kind heeft dat niet met zijn of haar ouders? Ik kan mij niet voorstellen dat het anders was geweest. Ik ben heel beschermend tegenover mijn moeders. Wie hen beledigt, die beledigt mij. Mijn moeders gaven mij altijd het idee dat ik uniek ben, en dat ik kon bereiken wat ik wilde als ik mij er maar voor inzette. Ik ben hen daar elke dag nog dankbaar voor." En die dankbaarheid toont de jongeman in een tatoeage op zijn arm. Hoe zijn moeders daarop reageren? "Ze vinden het een hele eer, maar ze zijn ook een beetje bezorgd over het feit dat het zo openlijk op mijn voorarm staat. Ik maak me er niet druk om. Ik ben wie ik ben."


holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 21 February, 2015 en 3030 keer gelezen.Reageer op dit bericht: