Zanger Ricky Martin heeft Road Baby'sZanger Ricky Martin werd in 2008 alleenstaande papa van tweeling zoontjes Matteo en Valentino die nu zes jaar oud zijn. Martin had een tijdje een relatie maar is nu al weer een hele tijd single. In een interview vertelt Martin waarom zijn kinderen zogenaamde Road Babies zijn.

Martin, 43, is een bezig mannetje. Vorig jaar was hij te zien in de Voice Mexico en de Voice Australiƫ, werkte hij aan een studio album, gaf hij concerten, en huldigde een school en centrum in om kinderen te helpen die slachtoffer zijn van geweld of misbruik in Puero Rico, zijn thuisplaats. Zijn altijd drukke leven, en steeds onderweg zorgt er voor dat zijn kinderen zogenaamde Road Babies zijn. Dat wil zeggen dat de tweeling altijd bij hem is en dus mee reizen van plaats naar plaats.

"Ik kan ze gewoon niet alleen laten. Ik kan zelfs niet goed werken zonder dat ze in mijn buurt zijn. Ze plakken eigenlijk aan mij vast," lacht de zanger. Die verder toegeeft dat hij zich soms wel eens zorgen maakt over het feit dat de jongens altijd bij hem zijn en overal mee naar toe gaan, naar concerten, evenementen, kortom naar overal. "Soms, als ik in Los Angeles ben en ik moet naar Hong Kong voor 24 uur, dan laat ik ze wel eens bij hun moeder. Maar jammer genoeg zijn mijn twee jongens cowboys die geboren zijn op tournee en niets anders kennen. Sommige mensen zeggen, Ricky je kinderen hebben stabiliteit nodig, dan zeg ik, 'ik ben hun stabiliteit', ze voelen zich zelfs onveilig als ik er niet ben".

Het opvoeden van kinderen geboren uit een draagmoeder zorgt soms voor unieke uitdagingen. Maar Martin weet overal een antwoord op. Zo vroegen zijn jongens op een keer of ze samen in zijn buik hadden gezeten. Hij antwoordde dat ze altijd in zijn hart zaten en daar altijd zullen zitten. Verder vertelde jij ook dat ze in de buik van een lieve vrouw zaten waar hij veel om geeft, en dat zij haar buik leende aan papa, waarna ze meteen na de geboorte in papa's armen werden gelegd. De jongens reageerden van: 'Oke", en gingen verder spelen. Weldra komt Martin's Spaanstalige album 'A Quien Quiera Escuchar' (To Whomever Wants to Listen) uit.


holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 10 February, 2015 en 3422 keer gelezen.