Zanger Gordon verliest kilo's en opent weldra 2de zaak.De Nederlandse zanger Gordon is zijn leven grotendeels aan het omgooien. De 46-jarige traint zich momenteel suf in Kaapstad (Zuid Afrika) en keert weldra terug naar Nederland om zich dan opnieuw te storten op zijn job in zijn koffiebars.

Gordon verbljft momenteel in Kaapstad waar hij verder werkt aan zijn dieet. Ondertussen is hij al zeven kilo kwijt. Hij ging aan de slag met een sapkuur en zorgde voor de nodige ontspanning. Naar eigen zeggen zou er nog tien kilo afgaan. "Ik wil nooit meer dik zijn," liet hij vanuit Zuid Afrika weten. Voor zijn verblijf in Kaapstad deed hij ook nog het sultanaat Oman aan waar hij een ontgifingskuur volgde. Het is niet voor het eerst dat Gordon besluit af te vallen, in 2013 verloor hij al eens tien kilo, wat nodig was omdat hij aan diabetes lijdt. De kans dat hj het nu volhoudt is ook door zijn nieuwe werk groter.

Vorig jaar in juni opende Gordon een koffie- en theesalon genaamd Blushing in het Nederlandse Blaricum waar hij zelf vaak gastheer speelt. De zaak heeft veel succes en zit dagelijks bomvol en bezoekers oordelen vol lof over de koffie, broodjes, gebak en de zaak. Ondertussen liet Gordon weten dat er over enkele maanden in Amsterdam een tweede vestiging opengaat van Blushing. De zanger steekt niet onder stoelen of banken hoe trots hij is op het succes van zijn zaak. "Ik kan niet onder woorden brengen wat ik op dit moment voel, mijn ouders zouden mega trots op me geweest zijn, dat hun jongen zijn droom volgde en liet uitkomen." Wanneer Gordon terug in Nederland is zal hij opnieuw achter de bar staan in Blushing waar de gezonde drankjes om zijn en de klanten hun oren zullen vliegen want de koffietent lanceert weldra een healthy concept dat het alternatief moet worden voor de massa's aanbieders van koffie en thee en de vaak ongezonde producten daarbij.
Bron: ad.nl

Dit bericht is gepost op 04 February, 2015 en 2675 keer gelezen.