Ex sporter en vader van Kim Kardashian komt uit de transgender kast.
Bruce Jenner, 65, Amerikaans ex-tienkamper en wereldrecordhouder in deze discipline, maar ook schrijver acteur en filmproducent, komt uit de kast als transgender vrouw. Binnenkort is er een docuserie op de Amerikaanse televisie te zien genaamd de Transformatie waarin men Jenner volgt in zijn transitie naar vrouw. Het nieuws werd na enkele speculaties in de media vandaag bevestigd.

In de documentaire zal ook te zien zijn hoe de kinderen en ex-vrouw reageren op het feit dat Jenner zich eigenlijk een vrouw voelt. En het mag al worden gezegd dat ze allemaal goed reageren en Jenner aanvaarden zoals ze is. Ook stiefdochter Kim Kardashian reagerde prima en liet weten dat Jenner gelukkiger is dan ooit.

Een dichte bron bij Jenner zegt dat die alles langzaam aan doet om mensen niet teveel te shockeren. Er gingen al geruchten omdat Jenner sinds een tijdje met langer haar en nagellak rondloopt, het langzaam aan doen zou ook zijn om de familie de kans te geven te wennen aan de transitie. Stiefdochter Kim zei dat haar vader het nieuws zelf nog zal bekend maken.

Jenner was eerst gehuwd met Chrystie Crownover (1972 - 1981) samen hadden ze twee kinderen, Burt en Casey. Daarna huwde hij met Linda Thompson (1981 - 1986) samen hadden ze twee kinderen Brandon en Sam Brody. En tot slot trouwde hij in 1991 met Kris Kardashian (1991 - 2014) samen hebben ze twee kinderen: Kendall en Kylie. En Jenner is nog stiefvader van de vier kinderen van Kris uit haar vorige huwelijk, Robert, Kourtney, Kim, Khloé en Rob. De scheiding van Jenner en Kris zal trouwens pas in maart van dit jaar officieel zijn.


holebi info eigen berichtgeving - 2015

Dit bericht is gepost op 31 January, 2015 en 9372 keer gelezen.Reageer op dit bericht: