Rusland komt opnieuw met Anti holebi wet.
Rusland gaat steeds verder in het leven zuur maken van holebi's en transgenders. Vandaag komt het nieuws dat men strengere regels wil gaan toepassen voor het vertonen van films, zodat men meer kan doen tegen organisaties die holebi en transgender films willen vertonen.

De nieuwe regels voor het verkrijgen van film licenties leggen strengere regels op, waardoor het moeilijker wordt voor de exposanten om een licentie te verkrijgen. De nieuwe regels worden bovendien ook een wet, waarbij de autoriteiten licenties om films te vertonen die de nationale cultuur verontreinigen (lees holebi en transgender films) en een bedreiging vormen voor de nationale eenheid van de fundamenten van de constitutionele orde, te weigeren.

Met andere woorden, door de nieuwe regels en wet kan men een licentie weigeren aan al wie een holebi of trans film wil vertonen. Een nieuwe klap in het gezicht voor holebi's en transgenders. In het verleden werden al meermaals holebi en trans filmvoorstellingen stil gelegd en zelfs aangevallen. Nu gaat men dus nog een stapje verder en zal het dus ook strafbaar worden om holebi en trans filmfestivals te organiseren. Nog deze maand kwam er een wet die transgenders, travestieten en zelfs holebi's moet verbieden auto te rijden, al werd dat later ontkent, maar feit is wel dat de wet bestaat en dat men er gebruik zal van maken wanneer het hen uitkomt.

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 19 January, 2015 en 2073 keer gelezen.Reageer op dit bericht: