Homo acteur wint 1ste Golden Globe + special guest op Globes + 4 video's.

Openlijk homo acteur Matt Bomer won gisterenavond zijn eerste Golden Globe, en dit voor Best Performance by an actor in a supporting role in series, mini series or motion picture made for television - The Normal Heart, een waargebeurde film over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren 80.

Bomer speelt in de film een reporter van de New York times. Dea cteur die in 2013 uit de kast kwam met zijn man en drie zoontjes bedankte het publiek en zijn echtgenoot Simon Halls voor zijn steun tijdens het draaien van de film waarbij hij bijna twintig kilo moest afvallen.

In de film The Normal Heart zitten trouwens nog grote namen, zoals Jim Parsons, Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff en vele anderen. De film vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York van de jaren 80, waarbij men een vriendengroep volgt die vechten tegen politici, artsen en media die de waarheid rondom aids willen verdoezelen. De film won al volgende prijzen: 3 Critics Choice Television Awards 2014 en de Producers Guild of America Awards 2015. Verder is de film ook nog genomineerd voor de Screen Actors Guild Awards 2015. Bekijk hieronder twee video's rond de Golden Globes en Matt Bomer.

Ook aanwezig en speciale gast op de Golden Globes uitreiking was niemand minder dat Conchita Wurst. Het was voor het eerst dat ze een bezoek bracht aan de Verenigde Staten. Ze hield een persconferentie en verscheen dus ook op de rode loper van heet prijzengala van de Golden Globes. Door de recente gebeurtenissen in Europa, en in het bijzonder in Frankrijk, liet Wurst weten dat we moeten blijven samenkomen voor de strijd voor vrede, vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Aanwezig zijn op het event vond ze belangrijk om te tonen dat diversiteit belangrijk is. "Het gaat om respect", vertelde ze tijdens haar persconferentie. "Transgender of travestiet, zwart of wit; het gaat erom dat je respect krijgt en respect toont naar anderen. Dat is het grote probleem in onze samenleving." Bekijk onderaan twee video's rond Wurst op de Golden Globes.

2 x Matt Bomer @ Golden Globes 20152 x Conchita Wurst @ Golden Globes 2014EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
CONCHITA WURST OPNIEUW NAAR HET SONGFESTIVAL WAAROM LEES JE HIER (December 2014)
MATT BOMER BEKEND DAT HIJ AL ENKELE JAREN GEHUWD IS MET ZIJN VRIEND (April 2014)

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 12 January, 2015 en 2900 keer gelezen.