Zangeres Beth Ditto en vriendin nu echt getrouwd + video.Zangeres Beth Ditto,33, is voor de tweede keer getrouwd met haar vriendin Kristin Ogata, maar deze keer is het huwelijk legaal. In 2013 kon je bij holebi info al lezen dat Ditto en Ogata op Hawaï trouwden, het ging daarbij om een ceremonieel huwelijk dat niet erkend werd.

Maar zopas liet de zangeres op haar Facebookpage weten dat zij en Kristin nu wettelijk zijn gehuwd. Het huwelijk ging afgelopen weekend door in het Amerikaanse Oregon. Onder de bovenstaande foto schreef de Gossip frontvrouw: 'Legally married finally, a year later! Thanks everyone who fought to make gay marriage legal in Oregon! - In 2015, the whole US!' Vijf maanden na hun huwelijk op Hawaï werd het homohuwelijk legaal in Hawaï, in Oregon werd het homohuwelijk vorig jaar legaal.

Extra info
Beth en Kristin kennen elkaar al sinds Beth 18 jaar is.
Ditto staat bekend als de persoon die zich niets aantrekt van het huidige schoonheidsideaal en draagt vaak strakke en onthullende jurkjes.
Bovendien scheert ze naar eigen zeggen nooit haar okselhaar en gebruikt ze nooit parfum.
Eerder zei ze: "Ik snap niet wanneer dikke vrouwen zeggen dat ze zich verraden voelen door de modewereld, vrouwen maken zichzelf heel wat wijs over wat ze wel en niet kunnen dragen, zo maak je van jezelf een slachtoffer, en dat weiger ik te doen."
Ze omschrijft zichzelf vaak als een: 'fat, feminist lesbian from Arkansas'.
Ditto is trouwens ook de enige vrouw met een maatje meer die al gekleed werd door topdesigners als Jean Paul Gaultier en Karl Lagerfeld.
De zangeres is vooral ook bekend als frontvrouw van de groep Gossip.
Solo brengt ze albums uit onder haar echte naam: Mary Beth Patterson.
Verder schreef ze ook al drie boeken.
In 2012 verscheen het nummer A Perfect World op het eerste album van Gossip, genaamd: Joyful Noise, dat uitkwam sinds 2009.
Het nummer gaat ook over holebi's en jezelf zijn beluister en bekijk het hieronder:holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 08 January, 2015 en 3106 keer gelezen.