Homo prof voetballer heeft een vriendje.


1 van de 2 enige openlijke homo prof voetballers ter wereld heeft een vriend. Robbie Rogers, 27, kwam vorig jaar uit de holebi kast. Vandaag blijkt dat de prof voetballer een relatie heeft met Tv producer Greg Berlanti.

De Amerikaanse prof voetballer Robbie Rogers en de Zweedse in de UK geboren prof voetballer Anton Hysén zijn momenteel de twee enige nog actieve prof voetballers ter wereld. Rogers vriend Greg Berlanti kwam vandaag in het nieuws door zijn relatie met de voetballer. De televisie producer heeft met Arrow al een hitshow achter de rug en is nu terug met vermoedelijk opnieuw een kijkcijfer kanon The Flash.

Berlanti zei in een interview: "We zijn erg open over onze relatie. En we zijn ongelofelijk verliefd op elkaar, ik hou heel erg veel van hem, hij is een geweldige man. Ik denk niet veel na over de vele aandacht die we nu zullen krijgen, ik ga verder met mijn leven met de leukste man ter wereld. We zijn erg gelukkig samen." Het koppel is al 1 jaar samen.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
20ste HOLEBI SPORTER UIT DE KAST DIT JAAR
PROF VOETBAL KAPITEIN EN VROUW VERWACHTEN TWEELING
1ste TRANSGENDER VOETBALSTER SPEELT IN WK BRAZILIE + 2 VIDEO'Sholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 21 August, 2014 en 4398 keer gelezen.Reageer op dit bericht: