Zet Vlaams zanger Christoff op uw schoorsteen.

De fans van Vlaams charmezanger Christoff kunnen weldra een beeldje (foto) van hun idool op de schoorsteen plaatsen of elders in huis. De zanger stelde op zijn verjaardagsconcert in het Casino van Blankenberge een Europese primeur voor: All Stars Resesrved, een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D-printing, biedt de fans een miniatuurbeeldje van de Vlaamse zanger aan.

De zanger is ingescand geweest met een techniek die men nu gebruikt voor special effect films in Hollywood, zegt Jacques Geense van All Stars Reserved. Daarna werd Christoff uitgeprint en toen ontstond er dus een perfecte replica van de zanger. Waarom Christoff? Hij staat heel erg dicht bij zijn fans. En nu kunnen die fans hun idool ook in huis halen. We verwachten er erg veel van.

Een beeldje van Christoff kost 79,50 euro voor de kleinste versie (een vijftal centimeter hoog) en 349,50 euro voor het grootste exemplaar (twintig centimeter hoog). De beeldjes zijn verkrijgbaar in het wit, in kleur, in het brons, in het zilver of in het goud. Het gaat om een beperkte oplage van een duizendtal beeldjes, die enkel te koop zullen zijn tijdens de optredens van Christoff. Via de website van de zanger kan je te weten komen wanneer en waar er optredens zijn.

- Website Christoff ==> KLIK HIER
- Facebook Christoff ==> KLIK HIER

holebi info 2014 copywright

Dit bericht is gepost op 13 July, 2014 en 3146 keer gelezen.Reageer op dit bericht: