Homofobe broers die homo's in elkaar sloegen doorverwezen naar correctionele rechtbank.
In juli 2012 kon je bij holebi.info lezen dat twee broers uit Aalst een homo koppel in elkaar sloegen, waarbij een van de slachtoffers een tijdje in kritieke toestand was. De dader broers, de 19-jarige Dimitri D en de 28-jarige Kevin D zijn vrijdag door de raadkamer in Dendermonde doorverwezen naar de correctionele rechtbank.

De feiten gebeurden in 2012 in een café in Aalst. De slachtoffers Stefaan De Vits 36, en Victor De Bolle, 55, kregen rake klappen met stoelen en een biljartkeu, daarbij verkeerde De Vits een tijdje in levensgevaar. De slachtoffers werden volgens het parket aangevallen omdat ze gewoon bevestigend reageerden op de vraag van de daders of ze homo waren. De broers werden aangehouden en bleven tot op heden in de cel. Het is nu afwachten wat hun stafmaat wordt.

De broers Kevin en Dimitri zijn al lange tijd bekend bij politie en gerecht. Al in 2012 bleek dat ze nog heel wat meer op hun kerfstok hadden. Via hun ex huisbaas kwam men te weten dat ze eerder hun huurwoning hadden afgebroken. Beide broers woonden samen, betaalde twee maand huur, maar dat was meteen ook de laatste keer dat de huisbaas geld zag. Huisbaas Freddy De Pauw getuigde destijds dat hij aan het OCMW had gevraagd de jongens in het oog te houden, maar die vonden dat niet nodig. Later bleek de woning nog enkel goed te zijn voor de sloop. Zowat alle ruiten van zowel de boven- als benedenverdieping waren uitgeslagen, de tuin was een vuilnisbelt, de deuren van de woning waren volgeklad met graffiti en de keuken was helemaal uitgebroken. Ook de douche werd uitgebroken en het huis lag bezaait met lege drank blikjes. Volgens de huisbaas werden de sloopwerken door de broers vermoedelijk met de blote vuist verricht daar er veel bloed op de muren hing.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
LICHTE STRAF VOOR NEPAGENTEN DIE HOMO'S OVERVIELEN IN GENT, WETTEREN EN LEBBEKE
UITSCHELDEN HOMO KOST DADER ZES MAAND EN BOETE
DADER MOORD WAALSE HOMO KRIJGT 25 JAAR


holebi info copyright 2014

Dit bericht is gepost op 28 June, 2014 en 1939 keer gelezen.Reageer op dit bericht: