Uit de kast deelnemer & oprichter anti pestproject genomineerd voor Talent Factory award.
Howest De hogeschool West- Vlaanderen organiseert elk jaar de Talent Factory. Dit is een awardshow die de parels van Howest beloond. De winnaars van deze show dragen de Howest Missie: Serve, Empower & Care hoog in het vaandel. Het gaat dus om mensen die echt wel weten hoe er met deze woorden moet omgegaan worden en hoe deze het best in de praktijk worden omgezet.

Om genomineerd te worden, moet je door minstens 2 studenten en/of docenten naar voor gedragen worden. Een van die genomineerden is Diego Termote. We kennen Diego van zijn deelname aan het VTM programma Uit De Kast en als bezieler van het anti- pestproject SPOS www.spos1.tk dat hij opstartte samen met Jens Van Goethem.

Voor Diego (student aan Howest) kwam de nominatie als een complete verrassing. Hij is dan ook totaal niet bezig met het winnen van prijzen, aldus de jonge student. Aan de andere kant vind ik het wel een mooie bevestiging, een bevestiging van het vele vrijwillige werk dat ik doe., zegt Diego,

Het doet me een groot plezier te weten dat ik steun krijg van mensen van wie ik het zelfs niet weet. Want ik weet helemaal niet wie me genomineerd heeft. Maar sowieso wil ik hen super hard bedanken voor deze kans. Diego laat ook nog weten dat hij eerder onbewust de krachten van Howest naar buiten brengt. Maar het blijkt dus wel dat deze termen perfect bij hem passen.

Naast de juryprijs is er ook nog de publieksprijs. Deze gaat naar de genomineerde met het meest aantal Facebooklikes. Het zou dan ook een mooie bevestiging zijn voor Diego mochten onze lezers hem een duwtje in de rug geven door te klikken op de onderstaande link en hem een duimpje omhoog te geven. Je steunt er niet alleen hem, maar ook het voltallige team achter SPOS mee. Want het is vooral dankzij dat project dat hij genomineerd werd. Liken doe je hier: http://www.talent-factory.eu/2014/nominee/diego-termote-0

Als afsluiter geeft Diego nog deze krachtige boodschap mee: Don't be afraid to be who you are and you will be successful.


Bron: email aan holebi.info van Diego Termote 2014

Update: de vernoemde website bestaat niet meer.

Dit bericht is gepost op 14 June, 2014 en 2583 keer gelezen.Reageer op dit bericht: