Bekende Belgische homo krijgt homofobe haatbrieven.
Radio- en televisiemaker Sven Pichal wordt bestookt met haatbrieven omdat hij homo is. Eerder dit jaar werden Vlaams parlementslid Jan Roegiers (sp.a) en onze eerste minister Elio Di Rupo (ps) ook al getrakteerd op zulke "fanmail".

Pichal vertelde in de krant de Standaard dat hij al ruim zeven haat brieven kreeg van dezelfde homofobe dame die hem zijn 'ziekelijke neiging' verwijt. "Ik heb weer prijs,' schreef Pichal dinsdag op Twitter, want opnieuw kreeg hij een homofobe brief in zijn bus. De vrouw vindt dat homofilie geen geaardheid, maar een ziekelijke neiging om in de belangstelling te staan is en wil dat via haar aanklacht Betreft Homo's ook duidelijk maken aan Pichal. Ze doet dat met weinig omfloerste woorden... Het is sodomie, tegennatuurlijke bevrediging van de geslachtsdriften, luidt het onder meer. Als het zo doorgaat, is de totaal zedenverwildering weldra een feit. Ze sluit haar brief ook nog af met een post scriptum.

De bijzondere taak van de mens hier op aarde is het zorgen voor en verzorgen van nakomelingen. Mogen er in Vlaanderen nog kinderen geboren worden? aldus de homofobe vrouw.


Bron: standaard.be 2014

Dit bericht is gepost op 21 May, 2014 en 4168 keer gelezen.Reageer op dit bericht: