Britse baby prins George mag spelen met 10 andere babys waaronder ook 1 meisje met holebi ouders.

Prins William en de hertogin van Cambridge Kate Middleton zijn samen met de acht maanden oude prinsje George op staatsbezoek in Nieuw-Zeeland. En morgen heeft de kleine prins een speeldate met tien families met baby's die rond dezelfde periode als de kleine prins zijn geboren.

Tien koppels met baby's werden uitgenodigd om morgen een speeldate te zijn voor prins George. Onder de koppels ook homo koppel met hun dochtertje. Jared en Ryan Mullen en hun dochtertje Isabella zijn vereerd dat ze samen met de andere ouders zijn uitgekozen om de Prins, hertogin en vooral baby prins George te mogen ontmoeten. Het homo koppel en hun dochtertje zijn uitgekozen om het groeiende aantal holebi koppels in Nieuw Zeeland te vertegenwoordigen.

De speeldate voor de kleine prins George gaat door in Plunket. Tristine Clark, de Nieuw Zeelandse presidente van Plunket zegt: "De tien uitgekozen ouders en hun baby's zijn afkomstig uit alle gemeenschappen van Nieuw Zeeland, inclusief Maoris, Samoans, mensen van Chinese afkomst en holebi koppels. We leven hier in een diverse en multi culturele gemeenschap en we willen de Prins en hertogin kennis laten maken met verschillende mensen, met verschillende achtergronden". Verder laat men weten dat het bovendien de eerste keer zal zijn dat de kleine Britse prins George de gelegenheid krijgt om met zo'n grote groep baby's om te mogen gaan en te mogen spelen.

holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 08 April, 2014 en 3361 keer gelezen.Reageer op dit bericht: