Jennifer Lopez genomineerd voor lesbische televisieserie + 2 video's.
Zangeres Jennifer Lopez is zopas genomineerd een GLAAD Award voor haar televisieserie The Fosters, die gaat over een multi etnische familie met pleegkinderen en eigen kinderen groot gebracht door twee moeders. Lopez produceerde de reeks en schreef mee aan het verhaal. De Awards worden uitgereikt in April en Mei van dit jaar.

Lopez kreeg de GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) nominatie voor haar werk en haar bijdrage in het support van holebi en transgender thema's in de media en daarbuiten. GLAAD presidente Sarah Kate Ellis zei dat Lopez niet enkel een positieve boodschap rond de aanvaarding van holebi's en transgenders brengt naar jongeren, maar dat ze ook een inspiratie is voor de hele gemeenschap wereldwijd. "De serie gaat over liefde en dat is de boodschap die Lopez de wereld in stuurt," aldus Ellis.

Eerder bekende Lopez dat ze voor het maken van de serie werd geïnspireerd door een lesbische tante die inmiddels overleden is. De Fosters wordt nu uitgezonden door ABC en ging in première op 3 juni 2013. Het is een komische dramaserie over een bijzonder Amerikaans gezin: een interraciaal lesbisch stel die een biologische zoon en een geadopteerde tweeling grootbrengen. Ze nemen ook nog een extra kind in huis, Callie een meisje van 16 met een verleden. Callie zet het gezinsleven van the Fosters volledig op zijn kop.

Bekijk hieronder de trailer van The Fosters gevolgd door een video waarin Lopez de gast was bij Ellen DeGeneres en vertelt over The Fosters.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 29 March, 2014 en 2678 keer gelezen.Reageer op dit bericht: