Familie van homo zanger denkt na 15 jaar, nog steeds dat hij hetero is.
Zanger George Michael, 50, zegt dat sommige van zijn familieleden nog steeds denken dat hij vroeg of laat naar huis zal komen met een vrouw. De zanger is al sinds 1998 uit de kast, had 13 jaar een relatie met een man en nog steeds denken sommigen dat hij hetero is.

Michael vertelde in een interview met de BBC dat om eigenaardige redenen, die hij zelf niet kent, zijn leven niet gemakkelijker werd na zijn coming out. In het begin geloofde zelfs niemand dat hij homo was en dacht men dat het om een stunt ging toen hij in de pers kwam. In 1998 werd Michael gearresteerd nadat hij in een openbaar toilet seksuele avances maakte tegenover een undercover agent. En omdat Michael toen nog in de groep Wham zat, samen met Andrew Ridgeley, en vooral goed scoorde bij jonge meisjes geloofde men niet meteen dat de zanger homo was.

Ondertussen zegt Michael dat er nog steeds mensen in zijn familie zijn die denken dat hij vroeg of laat zal thuis komen met een vrouw. Zelf hield hij zijn seksuele geaardheid in de jaren 80 en 90 wel geheim om zijn moeder te sparen. Volgens de zanger was dat nodig omdat zijn moeder toen al erg bang was voor aids die destijds nog een homoziekte werd genoemd, en Michael wilde niet dat ze ongerust zou zijn. Na zijn arrestatie in 1998 kwam Michael dan toch uit de kast en liet hij meteen weten dat hij een vaste vriend had. Hij was 13 jaar samen met Kenny Goss die de relatie verbrak omdat hij het niet meer aankon dat Michael zichzelf steeds in de nesten werkte door zijn drugsverslaving en daarbij vaak brokken maakte in het verkeer. Na herhaaldelijk aan zijn vriend te beloven dat hij met drugs zou stoppen herviel de zanger steeds opnieuw en was na een tijdje de maat vol voor Goss. Michael staat momenteel op de tiende plaats van rijkste Britse musici, met een fortuin tussen de 65 en 100 miljoen pond. Michael bezit verschillende huizen, op verschillende plaatsen in de wereld, waaronder Londen, Texas en Oxfordshire.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 19 March, 2014 en 3872 keer gelezen.Reageer op dit bericht: