Lesbisch koppeltje, moeders van 5-jarige, vermoord + video

In de Amerikaanse staat Texas is een lesbisch koppeltje vermoord terug gevonden. De politie is op zoek naar de dader(s). Onderzoekers denken dat het koppel elders is vermoord en later is gedumpt nabij een stortplaats waar de levenloze lichamen van de meisjes werden gevonden.

Crystal Jackson en Britney Cosby (foto), beide 24, en moeders van een vijf jarige dochter woonden samen bij de grootmoeder van Britney. Chrystal werkte als beveiligingsagente en Britney werkte in een Starbucks.Volgens de grootmoeder van Britney waren de meisjes naar het Mardi Gras festival gegaan op woensdag. De politie vond hun levenloze lichamen op vrijdag morgen.

De meisjes kwamen op verschillende manieren om het leven, en de politie denkt dat de dader(s) hen op een andere plaats ombracht en hen daarna verplaatste nabij een stortplaats. De politie is ook op zoek naar de auto van het koppel. De familie van beide meisjes is erg aangedaan en de zus van Britney liet aan de pers weten dat ze mee zal zoeken naar de dader(s). Of het om een homofobe moord gaat kan de politie nog niet bevestigen.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 10 March, 2014 en 2052 keer gelezen.Reageer op dit bericht: