Vlaams parlementslid krijgt brief met holebi zijn is geen geaardheid maar ziekelijke neiging.
Vlaams parlementslid Jan Roegiers (sp.a) en openlijk homo, heeft een handgeschreven briefje ontvangen waarin te lezen staat dat homoseksualiteit een ziekelijke neiging is om in de belangstelling te staan.

"Homo of lesbienne is geen geaardheid, maar een ziekelijke neiging om in de belangstelling te staan en [het is] tegennatuurlijk", schrijft mevrouw De Becker-Massaer. Ze is blijkbaar een habitué want ook VRT-gezichten Sven Pichal, Kathleen Cools, Xavier Taveirne, Ruth Joos en Koen Fillet kregen al 'fanmail' van haar. "Het is sodomie, tegennatuurlijke bevrediging van de geslachtsdriften. Mijnheer, als het zo doorgaat is de totale zedenverwildering weldra een feit."

In 2007 schreef Koen Fillet al over de briefjes het volgende op zijn blog: "Ze schrijft elke keer als ik op de radio iets over homo's zeg. Vanochtend lag er weer zo'n brief op mijn bureau, ik herken ze van ver. Enveloppe van het formaat groot visitekaartje, het adres in een klein, verzorgd handschrift. De inhoud is altijd min of meer dezelfde...

Mijnheer, Ik hoor u daar weer promotie maken voor de homo's. Homo of lesbienne is geen geaardheid, maar een ziekelijke neiging om in de belangstelling te staan, en zeker tegennatuurlijk. (...) Als het zo doorgaat is de totale zedenverwildering niet ver meer af. Ik hoorde nog Cas Goossens zeggen: alle gemeenheid moet gebannen worden.Beleefde groeten, M. J.DB, uit W."

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 20 February, 2014 en 4935 keer gelezen.Reageer op dit bericht: