Baasje wil kat niet meer omdat het beestje homo zou zijn.Vorig jaar kon je bij holebi.info lezen dat een Amerikaanse man zijn hond niet meer wilde omdat die homo zou zijn. Vandaag komt het nieuws van een baasje uit Nigeria die haar kat niet meer wil omdat het beestje homo zou zijn. Het baasje van de kat heeft het dier uit huis gezet, net zoals vorig jaar het baasje van de hond deed.

De Nigeriaanse vrouw zegt dat ze haar kat na zeven jaar niet meer wil omdat ze zag dat het dier 'onnatuurlijk' gedrag vertoonde. Of deze actie van dit baasje het gevolg is van een pas ingevoerde anti holebi wet in haar land is niet duidelijk. Volgens de vrouw maakte haar kat Bill te veel avances naar andere mannelijke katten, terwijl er voldoende vrouwelijke katten aanwezig zijn. De vrouw zette de kat uit huis maar die komt steeds terug en daarom doet de vrouw een oproep of iemand aub de kat wil meenemen.

Terwijl dit verhaal volop in de Nigeriaanse media wordt verspreid, is het volgens de Amerikaanse holebi nieuwssite Gaystarnews.com niet duidelijk of het hier gaat om een grap of dat het gaat om een bewijs van diepgewortelde holebi haat. Feit is dat Nigeria recent een anti holebi wet invoerde waarbij men 14 jaar celstraf riskeert en waarbij ook hetero's kunnen worden gestraft wanneer ze pro holebi zijn. En feit is ook dat er soms mensen zijn die een huisdier op straat zetten of naar het asiel doen omdat het homoseksueel gedrag vertoont. Als dit verhaal waarheid is weet men niet hoe het met de kat afliep en of iemand het diertje wil adopteren. De hond uit het verhaal van vorig jaar had meer geluk en werd geadopteerd door een liefdevol baasje dat er geen problemen mee heeft dat zijn huisdier homoseksueel gedrag vertoont.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
BAASJE WIL HOND NIET OMDAT DIE HOMO ZOU ZIJN (2013)
1500 DIEREN ZIJN HOLEBI + BESCHRIJVEN 16 HOLEBI DIEREN (2013)


holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 24 January, 2014 en 3221 keer gelezen.Reageer op dit bericht: