Jaaroverzicht 2013 - ALLE COMING OUTS VAN DIT JAAR OP 1 RIJ.


- Dit is Jonathan Rudolph, een Amerikaanse tiener die het aandurfde om uit de kast te komen voor 300 studenten.
Bij dit bericht hoort ook een video: KLIK HIER om naar het bericht te gaan en de video te bekijken.


- De Amerikaanse zangers Ke$ha, 25, kwam deze maand uit de kast als biseksueel en sprak zich tevens uit tegen homofobie.


- Amerikaans acteur Matt Dallas, 30, kwam uit de kast als homo en stelde meteen ook zijn verloofde muziant Brandon Blue Hamilton voor.


Deze maand kwam de Belgische actrice Ann Ceurvels uit de kast als biseksueel.


- Actrice Jodie Foster kwam deze maand voor de tweede keer uit de kast als lesbienne - in 2007 kwam ze een eerste keer uit de kast toen ze bij de uitreiking van de People's Choice nomination haar toenmalige vriendin vernoemde.


- De Canadese acteur Victor Garber kwam deze maand op 62-jarige leeftijd uit de kast als homo en stelde meteen zijn vriend Rainer Andreesen voor waarmee hij al 13 jaar samen is.


- Amerikaanse acteur, zanger en komiek Jim Nabors kwam op 82-jarige leeftijd uit de kast als homo en stelde meteen zijn vriend Stan Cadwallader voor waarmee hij eerder trouwde, het koppel is al 38 jaar samen.
- Prof voetballer Robbie Rogers, 26, kwam deze maand uit de kast als eerste prof homo voetballer ter wereld, hij liet toen weten dat hij stopte met voetbal, maar een maand later liet hij weten dat hij toch terug keerde naar het voetbal.


- Amerikaans legendarisch platenbaas Clive Davis kwam deze maand op de leeftijd van 80 uit de kast als biseksueel
- Braziliaanse zangeres Daniela Mercury, 47, kwam uit de kast en stelde meteen haar vriendin voor.
- Allereerste Amerikaanse Prof Basketballer die uit de kast kwam - Jason Collins => 34 jaar oud.


- Amerikaans acteur Tuc Watkins, 46, - kwam eerder in het nieuws als alleenstaande homo papa, kwam deze maand uit de kast.
- Olympisch zwemmer Amini Fonua uit Nieuw Zeeland met roots in Tonga en woont nu in de VS => 23 jaar oud.


- Eerste Amerikaanse Prof American Football Player - Kevin Grayson => 25 jaar oud.


- Eerste Amerikaanse College Prof Basketballer uit eerste divisie - Jallen Messersmith => 20 jaar oud.
- Filippijnse zangeres Charice, bekend uit GLEE kwam deze maand op 21-jarige leeftijd uit de kast als lesbienne.


- Amerikaans Mexicaans acteur Sebastian Ligarde kwam deze maand op 59-jarige leeftijd uit de homo kast.


- Amerikaanse Folk zangeres Jenny Owen Young, 31, kwam uit de kast en liet meteen weten dat ze gaat trouwen met haar vriendin.


- Amerikaans acteur Greg Rikkaart, 36, stelde bij zijn coming out meteen zijn vriend voor.
- Amerikaans Prof Basketbalster Sharmee Zoll-Norman kwam uit de kast en liet meteen weten dat ze al een tijdje gehuwd is met haar vriendin.


- Britse actrice Michelle Hardwick, 36, kwam deze maand uit de kast en stelde meteen haar vriendin voor.
- Eerste Amerikaans Prof Worstelaar uit de kast - Darren Young - die tevens liet weten dat hij al jaren een vaste vriend heeft.


- Amerikaanse actrice Raven Symone, 27, - speelde op 3-jarige leeftijd een rol in de Cosby Show.


- Australisch Olympisch Snowboardster Belle Brockhoff - liet meteen ook weten dat ze bang is om volgend jaar naar de Olympische winterspelen in rusland te gaan.


- Brits acteur Ben Whislaw - bekend uit de James Bondfilm Skyfall waarin hij het personage Q speelde


- Australisch Prof Tennisster Casey Dellacqua kwam deze maand uit de kast en stelde meteen haar vrouw en pasgeboren baby voor.


- Amerikaans tiener acteur Troye Sivan, 18, kwam deze maand via een YouTube filmpje uit de kast.


- Amerikaans acteur en komiek Lucas Cruikshank kwam deze maand op 19-jarige leeftijd uit de kast via een YouTube filmpje.


- Amerikaans acteur Wenthworth Miller, bekend uit Prison Break, kwam deze maand uit de kast omdat hij niet naar Rusland wilde gaan.
- Canadees Olympisch Schaatser Anastacia Bucsis kwam deze maand uit de kast en liet meteen weten de anti holebi wetten in Rusland te veroordelen.


- Amerikaans populair DJ Mister C - deed meteen oproep aan Hip Hop artiesten om uit de kast te komen.
- Eerste Prof College Basketballer uit tweede divisie - Derek Schell => 23 jaar.


- Bert Beauprez, Belgisch radio presentator - kwam deze maand uit de kast via een YouTube filmpje


- De Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez kwam deze maand uit de kast als biseksueel.
- De Amerikaanse acteur van Indiase afkomst Maulik Pancholy kwam deze maand uit de holebi kast, en liet weten al 9 jaar samen te zijn met zijn vriend.


- Uniek: deze maand kwam Professor Dinesh Bhugra als nieuwe baas van de World Psychiatric Association uit de holebi kast als homo, hij liet daarbij meteen weten dat hij in de toekomst aktie wil tegen homofobische landen, en dat hij al 30 jaar samen is met zijn vriend.


- Deze maand kwam de Ierse acteur Andrew Scott, bekend van zijn rol in het Britse misdaaddrama Sherlock uit de kast als homo.


- Amerikaans personal trainer Bob Harper, 48, bekend uit 'The Biggest Loser', kwam ook uit de kast als homo.
- Amerikaanse actrice Maria Bello, 48, bekend uit films als: 'Coyote Ugly', 'Abduction', 'The Cooler' enz... kwam uit de kast als lesbienne en liet weten dat ze een vriendin heeft.


- Brits Olympische duiker Tom Daley, 19 kwam deze maand uit de kast en stelde een dag later zijn vriend scenarioschrijver Dustin Lance Black voor.


- De Britse 22- jarige acteur Harry Cook kwam deze maand uit de kast via een YouTube filmpje, en liet weten dat hij een vriend heeft.


- Canadese YouTube bekendheid kwam deze maand op 20-jarige leeftijd uit de transgender kast + 2 video's.


- Eind deze maand kwam Olympisch kampioen en kunstschaatser Brian Boitano uit de holebi kast als homo, hij deed dat twee dagen nadat president Obama had bekend gemaakt dat hij twee openlijke holebi sporters naar de Olympische Winterspelen in Rusland stuurt, Boitiano vond dat hij nu ook uit de kast moest komen zeker nu hij weet dat hij één van de atleten is voor de Amerikaanse delegatie in Rusland volgend jaar.Dit bericht is gepost op 30 December, 2013 en 2837 keer gelezen.Reageer op dit bericht: