22-jarige acteur komt uit de holebi kast via YouTube.

Een YouTube video waarin de Britse acteur Harry Cook uit de kast komt werd in minder dan 24 uur al 35,000 keer bekeken. De acteur die in Australië woont is één van de velen die zijn coming out deed via een YouTube filmpje. Eerder kwamen ook acteurs Troye Sivan, Lucas Cruikshank, Bert Beauprez en recent Olympisch duiker Tom Daley op deze manier uit de holebi kast.

In de video vertelt de 22-jarige Cook onder andere dat hij in eerste instantie bang was om zijn coming out te doen, ook over een mogelijke impact op zijn carrière. Hij is bang dat producers en anderen hem niet meer gaan willen omdat hij dan zogenaamd geen hetero meer zou kunnen spelen, wat ironisch is omdat hij dat al heel zijn leven doet. In de video vertelt hij ook dat hij een vriend heeft maar onthuld niet wie dat is.

Cook is vooral bekend door zijn rol als de zoon van Geena Davis in de 2010 Australische drama reeks Accidents Happen. Volgend jaar zal hij een rol vertolken in Old School en in Drown een film over homofobie en liefde binnen een groep Australische surfers. Cook werd dit jaar nog uitgeroepen tot hottie van het jaar in het Australische Girlfriend magazine. Bekijk hieronder de video van Cooks coming out:
holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 09 December, 2013 en 2838 keer gelezen.Reageer op dit bericht: