Hetero in elkaar geslagen omdat hij zijn homo en drag vriend verdedigde.In de Amerikaanse staat Nebraska is een heteroseksuele man (foto) in elkaar geslagen omdat hij zijn homo en trans vrienden beschermde. De man liep enkele verwondingen op in het aangezicht, nadat hij een vriend verdedigde die als drag met hem over straat liep en werd uitgescholden voor walgelijk en vuile homo.

Ryan Langenegger, die zelf heteroseksueel is, was met twee vrienden in een restaurant waarna ze werden lastig gevallen door drie mannen. Een van de mannen kwam naar hun tafeltje, stond bijna bij de vriend die in drag kleding liep (man met vrouwen kleding) en vroeg zal ik slaan of niet slaan, waarop het bijna slachtoffer antwoordde ik weet best wel dat ik een man in vrouwen kleren ben. Daarop begon de man samen met de twee andere mannen de vrienden van Ryan uit te schelden.

Toen die het restaurant verlieten werden ze achtervolgd door de drie belagers en probeerde de drie te voorkomen om in hun auto te stappen. Ryan sprong naar voren en zei dat hij geen problemen wilde, maar nog voor hij die woorden had uitgesproken kreeg hij van een andere man een rake klap tegen zijn hoofd waarna Ryan neerviel, meteen weer rechtop stond en opnieuw zijn twee vrienden verdedigde door voor hen te gaan staan, daardoor kreeg alleen hij zelf rake klappen. Langenegger verloor twee tanden en liep een snede op in zijn voorhoofd dat hevig bloedde. Naar eigen zeggen kan hij de feiten niet vergeten en is hij vooral boos dat zoiets nog kan gebeuren in 2013. Ook zei hij dat hij het niet meer dan normaal vond om op te komen voor zijn vrienden. Verder hoopt hij dat de daders zullen worden gestraft, maar jammer genoeg zal dat niet meteen gebeuren op gronden van homofobie omdat Nebraska een staat is waar er geen bescherming is tegen discrimiantie van holebi's en transgenders.

Het is niet de eerste keer dat hetero's slachtoffer worden van homofobie. Recent kon je op de facebook pagina van holebi.info nog lezen dat een Canadese hetero man het slachtoffer was geworden van homofobie. De man werd door een onbekende in elkaar geslagen omdat die dacht dat hij homo was. Het hetero slachtoffer hield er een bebloede lip en vier uitgeslagen tanden aan over. In Rusland gebeurde eerder gelijkaardige feiten.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
HETERO DIE TE MAKEN KREEG MET HOMOFOBIE, HEEFT NU MEER BEGRIP VOOR HOLEBI'S

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
VEEL HOMOFOBIE EN SEKSISME OP INTERNET
2 BELG ATHENEUMS KWAMEN OP VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
PAS OVERLEDEN LOU REED HAD HART VOOR TRANSGENDERS + VIDEO
MEER MENSEN DAN GEDACHT VOELEN ZICH AANGETROKKEN TOT IEMAND VAN HETZELFDE GESLACHT
4de GROEP VOOR HOLEBI MET VERSTANDELIJKE HANDICAP + LINKS NAAR DE DRIE ANDERE GROEPEN
ZANGERES BRENGT SONG VOOR HOLEBI EN TRANS SLACHTOFFERS WERELDWIJD
GEMEENTE MOET HOLEBI HUWELIJKS WEIGERAAR NIET TERUG AANNEMEN
NIEUW ALBUM AGAINST ME - IN TEKEN VAN TRANSGENDERISME + VIDEO
STEEDS MEER RUSSISCHE HOLEBI'S EN TRANSGENDERS VLUCHTEN NAAR VS
THEORIE HOLEBI HATER IS ZELF HOLEBI ONTKRACHT
DOKTERS BEGRIJPEN NIET HOE HET KAN DAT LESBI ACTRICE PRESENTATRICE HARTAANVAL OVERLEEFDE
UNIEK CREDIT SUISSE LANCEERT EERSTE HOLEBI EN TRANSGENDER GELIJKHEIDS INDEX - IS ZOALS DE BELL20
HOLEBI KOPPELS KRIJGEN KINDERGELD MAAR MOGEN NIET TROUWEN OF ADOPTEREN

MEER NIEUWS: KLIK HIERholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 29 October, 2013 en 3636 keer gelezen.Reageer op dit bericht: