Amerikaanse actrice komt uit de holebi kast.

De Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez, 35, die van Dominicaanse en Puerto Ricaanse afkomst is, kwam zopas uit de kast als biseksueel. "Ik kan zowel op een man als op een vrouw vallen," aldus de actrice in een interieur met Entertainment Weekly, die daarmee reageerde op de vele speculaties omtrent haar seksuele geaardheid.

"Ik wandel nooit met iemand aan mijn zijde op de rode lopen, waardoor mensen vragen gaan stellen, en omdat ik regelmatig een stoere vrouw speel denken ze dat ik lesbisch ben. Maar ik ben niet lesbisch, wel biseksueel, ik kan zowel aangetrokken zijn tot mannen als tot vrouwen. Ik doe wat ik wil, en ik ben zo ontzettende nieuwsgierig, mannen zijn intrigerend, maar ook vrouwen zijn dat voor mij.

Extra info:
Rodriguez won met haar rol in Girlfight (2000) het Deauville Film Festival, een Independent Spirit Award, de Las Vegas Film Critics Society Award voor beste vrouwelijke nieuwkomer en zowel de Gotham Award als de National Board of Review Award voor beste doorbraak. Verder speelde ze onder andere rollen in: Resident Evil, S.W.A.T, Battle in Seattle, Fast & Furious, Avatar en Machette.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 October, 2013 en 4385 keer gelezen.Reageer op dit bericht: