Daniel Radcliffe: 'homo liefde en seks scenes zijn prachtig en natuurlijk' + video.In januari kon je bij holebi.info voor het eerst lezen over de homo film Kill Your Darlings met in de hoofdrol niemand minder dan Daniel Radcliffe, bekend van zijn rol als Harry Potter. In augustus kreeg je via holebi.info de eerste trailer en meer info over de film. Vandaag zegt Radcliffe over de film: "Mijn homoseks scene is prachtig en baanbrekend, en ik hoop dat het nieuwe wegen in die natuurlijke, gewone, homoseks liefde in de bioscopen zal brengen, dat mensen zien dat ook homo liefde gewoon en natuurlijk is."

De 24-jarige Radcliffe speelt in de film Kill Your Darlings een homo in de jaren veertig, en is daarbij een keer helemaal naakt te zien. De film gaat over Allen Ginsberg (1926 - 1997) een Amerikaans dichter van Joodse afkomst die naast zijn schrijfwerk ook bekend stond om zijn openlijke homo geaardheid. Radcliffe speelde ook voor het eerst enkele mooie en ook pittige homoseks scènes op het witte doek. De acteur liet eerder al weten dat hij het nooit moeilijk heeft gehad om die homo scènes te spelen, en neen hij is zelf geen homo of biseksueel maar helemaal hetero.

Over de film zegt Radcliffe vandaag: "De meeste acteurs groeien langzaam, ze doen eerst enkele kleine films en eindigen dan met een grote film. Maar mijn ervaring is net andersom, ik speelde meteen in een grootse film, dat was mijn grote geluk. Nu heb ik het geluk om opnieuw in een mooie grote film te mogen spelen". Over de homoseks scènes zegt hij dat het niet spectaculair is en dat het zeker geen porno is. "Je ziet eigenlijk weinig, maar de emoties zijn belangrijk, het is prachtig en zacht, erg mooi allemaal". Bekijk hier onder een tweede trailer van de film Kill Your Darlings, en via de links hieronder kan je als nog de eerste trailer bekijken en meer kan te weten komen over het verhaal van de film:


EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN
EERSTE TRAILER VAN HOMO FILM KILL YOUR DARLINGS MET DANIEL RADCLIFFE IN DE HOOFDROL + VIDEO
DANIEL RADCLIFFE ALS HOMO EN VOLLEDIG NAAKT OP HET WITTE DOEK - FILM IN PREMIEREholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 30 September, 2013 en 6186 keer gelezen.Reageer op dit bericht: