Holebi song van Macklemore wint prijs op MTV Video Music Awards en spetterende show van Lady Gaga + 2 video's.Gisteren werden de winnaars van de MTV Video Music Awards 2013 bekend gemaakt. De 30ste editie ging door in het Barclays Center in Brooklyn New York. De video van de holebi song Same Love van Macklemore & Ryan Lewis won de Award van de beste video met een sociale boodschap.

Macklemore and Ryan Lewis ft mary lambert brachten hun nummer Same Love en plots verscheen zangeres Jennifer Hudson mee op het podium. Macklemore & Ryan Lewis wonen ook nog een award voor beste Hip Hop video met Can't Hold us. Ryan Lewis onderstreepte nog de belangrijkheid van de song Same Love tijdens de uitreiking van de award. Macklemore zei dan weer dat de prijs voor heel wat meer staat. "Ik schrijf al liedjes sinds mijn vijftiende, en van elke song die ik ooit heb geschreven is dit de meest belangrijke van allemaal. Holebi rechten zijn mensenrechten, er is geen scheiding".

Zangeres Lady Gaga gaf dan weer een spetterend optreden en haalde heel wat outfits boven. Ze bracht haar nieuwste singel Applause en transformeerde van een futuristische non naar een vinnige Venus. Bij aankomst op de rode lopen hield ze het nog relatief braaf wat haar outfit betreft, maar eens op het podium werd ze weer haar eigen excentrieke zelf, met eerst een bizarre witte creatie met ontplofte schouders en een vierkant rond het gezicht wat deed denken aan een futuristische kubistische non. Toen de stijve habijt verdween verscheen ze in een zwarte catsuit bedekt met glimmende bergkristallen. Een danser hulde Lady Gaga vervolgens in een blauwe wikkelrok met bijhorend vestje en een platinablonde pruik. Het jasje had bombastische schouders en de glitters gaven het geheel een prettig gestoorde discovibe. Op het einde verscheen ze als een pasgeboren Venus met schelpenbeha en bijbehorend piepklein slipje. Bekijk onder de lijst van winnaars de video van het optreden van Macklemore gevolgd door de video van Gaga.

Winnaars MTV Video Music Awards 2013
Video Of The Year: Justin Timberlake met Mirrors
Best Hip-Hop Video: Macklemore & Ryan Lewis met Canít hold us
Best Male Video: Bruno Mars met Locked out of heaven
Best Female Video: Taylor Swift met I knew you were trouble
Best Pop Video: Selena Gomez: Come and get it
Artist To Watch Presented: Austin Mahone
Best Collaboration: Pink f/Nate Ruess met Just Give Me A Reason
Best Video With A Social Message: Macklemore & Ryan Lewis met Same love
Best Rock Video: 30 Seconds To Mars met Up In The Air
Best Art Direction: Justin Timberlake feat. Jay-Z met Suit and tie
Michael Jackson MTV Video Vanguard Award: Justin Timberlake
Best Song of the summer: One Direction Best song ever
Best Editing: Justin Timberlake Mirrors
EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
MACKLEMORE VERTELT WAAROM HIJ DE HOLEBI SONG SAME LOVE SCHREEF + 2 VIDEO'S
12 REDENEN WAAROM LADY GAGA APPLAUS VERDIENT + 12 VIDEO'Sholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 August, 2013 en 2730 keer gelezen.Reageer op dit bericht: