Homo acteur mee in vliegtuig waarop lesbisch koppel dat won trouwde hoog in de lucht + Foto's en video.Gisteren was de eerste dag dat homo's en lesbiennes met elkaar mogen trouwen in Nieuw-Zeeland. Lynley Bendall en Ally Wanikau gaven elkaar het jawoord in een vliegtuig op een hoogte van 9.000 meter. Lynley en Ally hadden een prijsvraag gewonnen van Air New Zealand waarbij ze met het insturen van een video een huwelijk hoog in de lucht konden winnen in aanwezigheid van openlijk homo acteur Jesse Tyler Ferguson, bekend van de televisieserie Modern Family, een serie waar de dames grote fan van zijn.

Jesse Tyler Ferguson was samen met zijn kersverse echtgenoot Justin Mikita bij het huwelijk van Lynley en Ally. Het koppel dat al veertien jaar samen is trouwde in aanwezigheid van familie, vrienden en hun drie kinderen. Deze kinderen: Javarn, 9, Maycee, 7, en Mikaere 6 maakten samen een leuke video (onderaan te bekijken) waarmee hun mama's de wedstrijd wonnen. Ferguson zei na afloop het erg fijn te vinden dat hij bj het huwelijk aanwezig mocht zijn, en dat huwelijks gelijkheid erg belangrijk is. Na de huwelijks inzegening was er nog een verassing waarbij het traditionele Maori liefdeslied de song Pokarakare Ana werd gebracht, deze song werd ook gezongen toen de homohuwelijkswet werd goedgekeurd in Nieuw Zeeland.

Een tijdje geleden won een Australisch homo koppel een gratis huwelijk via een wedstrijd van toerisme Nieuw Zeeland, die de wedstrijd speciaal had uitgeschreven voor Australische holebi koppels omdat die nog steeds niet kunnen trouwen in eigen land. Nieuw Zeeland profiteert daar danig van omdat er nu veel Australische holebi's in Nieuw Zeeland zullen komen trouwen, een winst gevende business, geld dat AustraliŽ mis loopt door te blijven weigeren het homo-huwelijk te legaliseren. Bekijk hieronder de leuke video die de drie kinderen van Lynley en Ally maakten voor de wedstrijd van Air New Zealand:


EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
JESSE TYLER FERGUSON EN VRIEND GETROUWD IN NEW YORK + VIDEO
NIEUW ZEELAND PROFITEERT VAN VERBOD OP HOMOHUWELIJK IN AUSTRALIE - HOMO KOPPEL WINT HUWELIJK

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
HOLEBI ICONEN BEKEND GEMAAKT VOOR VS HOLEBI & TRANS GESCHIEDENISMAAND + VIDEO
OPNIEUW HETERO SPORTER DIE OP KOMT VOOR HOLEBI'S - EN STEUNT OOK COMING OUT VAN EERSTE HOMO WORSTELAAR
ZANGERES KATY PERRY MENGT ZICH IN DEBAT ROND HOMOHUWELIJK
DUITSLAND EERSTE EUROPEES LAND DAT GAAT VOOR DERDE GESLACHT
KARL LAGERFELT KOMT MET WINKEL NAAR ANTWERPEN
HOLEBI INFO DOSSIER: WELKE WETGEVINGEN HEBBEN 293 LANDEN BETREFFENDE HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
PAUL DE LEEUW WERKT AAN BELGISCHE SHOW, EN MOET HET AL LANG NIET MEER VOOR DE CENTJES DOEN
2 BEROEMDE HOLEBI'S KRIJGEN PRESIDENTIAL MEDAL OF FREEDOM
ELLEN MAG OPNIEUW FILM FEST PRESENTEREN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 August, 2013 en 2707 keer gelezen.Reageer op dit bericht: