Actrice die op 3 jarige leeftijd in The Cosby Show speelde komt uit de holebi kast.Actrice en zangeres Raven Symone, voormalig kindsterretje uit de Cosby Show die daarin de 3-jarige Olivia speelde in de jaren 80 televisieshow, is zopas uit de holebi kast gekomen. De actrice stuurde een Tweet de wereld in waarin ze haar support uitsprak voor huweijks gelijkheid voor holebi's in de VS en liet daarbij ook weten blij te zijn dat ze eindelijk kan trouwen als ze dat wil. Hiermee komt de actrice na vele speculaties over haar seksuele geaardheid uit de lesbische kast.

In de tweet schreef Symone, 27, dat ze erg gelukkig is dat het homohuwelijk steeds meer wordt aanvaard in de VS. En hoewel ze zelf nog niet wil trouwen ze erg blij is dat ze dat nu ook kan. In het verleden ging ze altijd vragen over haar seksuele geaardheid uit de weg. Toen een krant vorig jaar berichte dat de actrice een relatie had met een vrouwelijk model liet ze via twitter weten dat haar seksuele geaardheid van haar was en dat het privé is.

Extra info:
Raven was als baby al in advertenties te zien. Toen ze drie jaar oud was, deed ze voor het eerst auditie voor een film. Ze wilde een rol in de film Ghost Dad. Ze was te jong voor de film, maar werd wel aangeraden bij The Cosby Show. In februari 1989 kreeg ze de rol van Olivia in deze televisieserie die liep tot 1992. Van 1993 tot 1997 was ze te zien in de sitcom Hangin' with Mr. Cooper. Raven had ook rollen in veel films. Zo was ze te zien in The Little Rascals (1994), Dr. Dolittle (1998) en in Zenon: Girl of the 21st Century (1999). In 2003 kreeg ze haar eigen show bij Disney Channel: That's So Raven. De serie werd een van de meest succesvolle televisieseries die Disney Channel ooit gekend heeft. De serie kreeg in 2005 een nominatie voor een Emmy Award en werd in 2007 na 100 afleveringen stopgezet. Raven kreeg ook al op jonge leeftijd een carrière in de muziek. In 1993 bracht ze haar eerste album, Here's to New Dreams, uit. Haar single That's What Little Girls Are Made Of kreeg zelfs een plaats in de Billboard Hot 100. Toch werd haar eerste album geen groot succes. Op 4 mei 1999 werd haar tweede album, Undeniable, uitgebracht. Hieruit werd alleen het liedje With a Child's Heart ook commercieel uitgebracht. In 2003 kreeg Raven een contract bij Hollywood Records. Alyson Michalka en Hilary Duff hebben hier ook een contract. This Is My Time is haar derde album en werd uitgebracht op 21 september 2004. Dit was, tot nu toe, haar succesvolste album. Op 29 april 2008 bracht ze haar vierde studioalbum uit, Raven-Symoné. Daaruit werden de nummers Double Dutch Bus, een cover, en Shorts Like Me als singles uitgebracht.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
DORP VOOR BEJAARDE BRITSE HOLEBI'S IN FRANKRIJK ZORGT VOOR OPSCHUDDING
GERARD JOLING KRIJGT GEEN BEELD OMDAT...
HOLEBI'S MET BUITENLANDSE PARTNER EINDELIJK GELIJK AAN HETERO'S
DUETTEN FREDDIE MERCURY EN MICHAEL JACKSON BIJNA KLAAR + UNIEKE FOTO'S VAN HET DUO + 2 VIDEO'S
100 HAATMISDADEN PER WEEK TEGEN HOLEBI'S EN TRANSGENDERS IN DE UK
VN START BELANGRIJKE CAMPAGNE VOOR HOLEBI EN TRANS
WINNAARS MISTER GAY EUROPE BEKEND + ANDERE WINNAARS EN FOTO'S
LESBISCH KOPPEL KIEST SUPER UNIEKE TROUW LOCATIE
AMERIKAANS HOMO JOURNALIST EN VRIEND VIJF JAAR GESTALKT DOOR JOODSE HOMO RACIST
RUSLAND GAAT DAN TOCH GEEN OOGJE TOE KNIJPEN TIJDENS WINTER SPELEN BETREFFENDE ANTI HOLEBI WETTEN
ZANGERES BETH DITTO EN VRIENDIN GETROUWD

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 August, 2013 en 4164 keer gelezen.Reageer op dit bericht: