Hetero vrouwen staan open voor lesbische seks.De Nederlandse vrouw is b-schierig. Ja het is een vreselijk woord, maar het betekent dat vrouwen die gebruikelijk met heren seks hebben, ook weleens wat willen proeven van de damesliefde. Driekwart van de Nederlandse vrouwen staat wel open voor een lesbisch avontuur en ze zijn opvallend open minded.

Dat blijkt uit onderzoek van TV-zender TLC vanwege de Gay Pride in Amsterdam onder 1300 vrouwen. De meeste vrouwen zijn behoorlijk nieuwsgierig zijn naar een avontuurtje met een andere vrouw, maar toch blijft het voor eenderde bij erotische fantasieën. En als ze dan met een vrouw tussen de lakens zouden belanden, dan het liefst met Angelina Jolie, Koningin Máxima, Doutzen Kroes of Pink. Het homohuwelijk en adoptie door homoseksuele stellen zijn algemeen aanvaard: 90% heeft er geen moeite mee, 77% heeft homo- of biseksuelen in de vriendengroep en 70% heeft ook geen enkel probleem met twee zoenende mannen of vrouwen in het openbaar. Het onderzoek sluit perfect aan bij een eerder Nederlands onderzoek waaruit bleek dat hetero's vaker dan vroeger fantaseren over holebi seks.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
HETERO'S FANTASEREN OVER HOLEBI SEKS
BRITSE HETERO'S HEBBEN VAAK HOLEBI SEKS (2013)
1 OP 4 CARIBISCHE MANNEN IS BISEKSUEEL (2012)
STEEDS MEER HETERO TIENERMEISJES HEBBEN LESBISCHE SEKS (2011)60 PROCENT VAN DE HETEROSEKSUELE VROUWEN IS BISEKSUEEL (2011)
HETEROSEKSUELE VROUWEN VERSLAAN HOMO'S OP HET VLAK VAN ONVEILIGE ANALE SEKS (2011)

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: blog.nl

Dit bericht is gepost op 01 August, 2013 en 5497 keer gelezen.Reageer op dit bericht: