Satanisten maken overleden moeder van homofobe kerk clan lesbisch met holebi ritueel.


Leden van de Satanic Temple hebben naar eigen zeggen zopas de grootmoeder van Fred Phelps, de oprichter van de holebifobe Westboro Baptist Church in een lesbienne veranderd tijdens een zogenaamde Pink Mass bij en op haar grafsteen.

De Baptisten clan van Fred Phelps kennen we van hun protest demonstraties op begrafenissen van Amerikaanse militairen en daarbij homofobe leuzen scanderen zoals God haat holebi's, en Amerika is doomed, omdat ze menen dat God de VS straft voor een groeiende holebi vriendelijkheid. Daarnaast stellen ze ook dat alle natuurrampen en schietpartijen in de VS een straf zijn van God en dat is de schuld van holebi's. Ze gaan weldra ook betogen op de begrafenis van de pas overleden Glee acteur Cory Monteith.

De Satanisten kennen we nog niet. Het blijkt te gaan om een groep Amerikaanse mensen die zich aansloten bij de Satanic Temple en dus de duivel aanbidden in plaats van God. De groep heeft nu recent een soort van viering aka ritueel gehouden een Pink mass genaamd, nabij en op het graf van de oma van Phelps, waarbij men beweert dat een Pink mass dient om de seksuele geaardheid van een dode te veranderen, zoals mormonen doden dopen in hun mormoons geloof. Satanic Temple woordvoerder Lucien Greaves zegt dat bij het ritueel er ook twee holebi koppels hun liefde aan elkaar verklaarde boven het graf van Phelps moeder, Catherine Idalette Johnston, die begraven ligt op het Magnolia Cemetery in Meridian, Mississippi.

In een verklaring van de satanische groep zeggen ze dat ze alle vrijheiden ondersteunen dus ook voorstander zijn van het homohuwelijk en gelijke rechten voor holebi's en transgenders. Volgens de woordvoerder werd het ritueel om de grootmoeder van Phelps lesbisch te maken uitgevoerd vanwege de homofobe standpunten van de kerkclan. Ze kwamen op dit idee door het feit dat de Phelps clan regelmatig betoogt op begrafenissen. De Satanic Tempel zegt dat Phelps nu moet geloven dat zijn moeder in haar volgend leven lesbisch zal zijn. Ze roepen holebi koppels ook op om hun eigen ritueel bij het graf te houden en de foto's te plaatsen op de website van de Baptisten kerk.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 July, 2013 en 4147 keer gelezen.Reageer op dit bericht: