17-jarige zwaar gepeste homo pleegt zelfmoord + nuttige links.Een 17-jarige jongen die werd gepest omdat hij al jaren werd gepost omwille van zijn gewicht, een lui oog en zijn seksuele geaardheid heeft zelfmoord gepleegd. Vlak voor zijn daad postte hij een boodschap op Twitter. De 17-jarige Carlos Vigil (foto), uit New Mexico, Verenigde Staten omschreef zichzelf als een loser, een freak en een fag (scheldwoord voor homo).

Toen de vader van de jongen hoorde over de boodschap rende hij naar huis maar hij was te laat. Volgens de familie van de jongen werd die al jaren gepest, zelfs nog nadat hij van school was veranderd. Volgens de moeder van Carlos zat haar zoon sinds een tijdje bij een jeugdorganisatie en probeerde hij samen met anderen strengere anti pest wetten te bekomen in zijn staat. En vorig jaar reisde Carlos nog naar Noord Carolina om te gaan lobbyen over een anti pest wet. Carlos werd gepest omdat hij een lui oog had, omdat hij overgewicht had en omdat hij homo was.

Voormalig klasgenoot Alyssa Cisneros zegt "ook al is Carlos er nu niet meer, toch moeten we focussen op wat hij wilde zeggen, dat pesten een groot probleem is." De organen van Carlos zullen worden gedoneerd omdat hij anderen wilde helpen. In zijn afscheidsbrief schreef hij: "Het spijt me voor degenen die ik beledigd door de jaren heen. Als mens was ik een loser, en ik ben een persoon die onrecht doet aan de wereld dus het is tijd om te gaan. Heb geen medelijden met mij, huil niet om mij, want ik had een kans op leven en die kans is voorbij. Het spijt me dat ik niet in staat ben om van iemand te houden of dat niemand van mij houdt. De kinderen op school hebben gelijk, ik ben een loser, een freak, en een vieze homo die op geen enkele manier aanvaardbaar is om mee om te gaan. Het spijt me dat ik niet de persoon was om trots op te zijn. Ik ben nu vrij."

Extra info:
Belgische Website en Facebook pagina rond pesten - Het Anti Pest Project van Diego en Jens - wordt je niet gepest dan kan je de facebook pagina liken zo steun je alle gepesten. Wordt je wl gepest dan kan je er terecht met je verhaal, of om het verhaal van anderen te lezen, of om hulp te vragen. Het Anti Pest Project van Diego en Jens, twee jonge homo's die ooit meededen aan het vtm programma uit de kast zijn samen met anderen deze hulp organisatie gestart. Ze geven ook info op scholen. De website van het Anti Pest Project bezoeken: KLIK HIER De facebook pagina: KLIK HIER Nederlandse jongeren kunnen terecht op de facebook pagina van Speak up Stop pesten KLIK HIER

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
BREAKING NEWS UIT ENGELAND EN WALES
2 PINK ENERGY HOLEBI DRANKJE VOOR BELG EN NEDERLANDSE HOLEBI'S STAAT OP ROZE MAANDAG IN TILBURG (+ info roze maandag + info drankje)
EIFELTOREN KLEURDE IN REGENBOOGKLEUREN (Holebi & trans vlag kleuren) TIJDENS NATIONALE FEESTDAG
BIJNA TIJD VOOR DE WORLD OUT GAMES ANTWERPEN (Holebi Sport, veel fuiven, theater, conferentie enz)
IJSLAND EERSTE LAND DAT SANCTIES NEEMT TEGEN HOMOFOBE WETTEN IN RUSLAND - UPDATE VENETIE VOLGT
BELG RESOLUTIE MAATSCHAPPELIJKE AANVAARDING TRANSGENDERS
WENS OM TE TROUWEN VAN STERVENDE HOMO WERD REALITEIT
AMERIKAANSE HOMO'S PROTESTEERDEN TEGEN HOMO BLOED VERBOD
RAPPER MACKLEMORE VERTELT OVER WAAROM HIJ PRO HOLEBI SONG SCHREEF + 2 VIDEO'S
HOLEBI'S DAGEN VLAANDEREN UIT MET LEVEND TAFELVOETBAL TIJDENS DE GENTSE FEESTEN + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 July, 2013 en 4357 keer gelezen.Reageer op dit bericht: