Uitbaters van Homo discotheek Red&Blue en holebi café Popi veroordeeld voor..De Antwerpse strafrechter heeft de uitbaters van dancing Red & Blue en het Popi Café in Antwerpen veroordeeld, omdat tijdens een controle van de Sociale Inspectie een aantal werknemers niet was ingeschreven.

Ze kregen 110.000 euro boete, maar voor Johan S. (42) was daarvan slechts 1.375 euro effectief en voor Ludo S. (59) 2.750 euro. Voor hun twee vennootschappen bedroeg het effectieve gedeelte 8.250 euro en 16.500 euro. Johan S. en zijn echtgenoot Ludo S. baten samen het Popi Café uit en Ludo S. runt ook nog dancing Red & Blue. Een ontslagen werknemer tipte het gerecht dat er geknoeid werd in de zaken en in december 2009 volgde er een inspectie. In het Popi Café werden twee illegale poetsvrouwen aangetroffen en een werknemer die vroeger begonnen was dan zijn uurrooster aangaf.

In Red & Blue waren elf van de aanwezige werknemers niet ingeschreven. Op basis daarvan berekende de arbeidsauditeur dat er voor 182.000 euro aan lonen niet zou zijn aangegeven. De verdediging voerde aan dat er die avond net een "Arabische avond" werd georganiseerd, een groots opgezet feest met decorstukken en levende kamelen. Er kwamen meer klanten op af dan verwacht en daarom moest er nog op het laatste moment extra personeel worden gezocht. Door die hectische toestand was de administratie er bij ingeschoten. Hun advocaten pleitten dat de Sociale Inspectie er onterecht van uitging dat er over een grote periode gesjoemeld werd. Het openbaar ministerie had 317.800 euro aan effectieve boetes gevorderd, maar de rechtbank hield rekening met verzachtende omstandigheden en legde de boetes grotendeels met uitstel op.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
UITNODIGING VOOR ANTWERPSE GEHUWDE EN/OF VERLOOFDE HOLEBI KOPPELS
AMERIKAANSE ORGANISATIE VAN ARTSEN WIL EINDE HOMO BLOED VERBOD
UZ GENT: HORMOON BEHANDELING VOOR TRANS PERSONEN IS VEILIG - EN BOVENDIEN NUTTIG VOOR ANDERE ZAKEN
MENSENRECHTENCOMITE WIL DAT HOMOSEKSUALITEIT TERUG ALS MENTALE ZIEKTE WORDT OMSCHREVEN
BRUSSEL VIERDE TINNEN HOLEBI HUWELIJK - TIEN JAAR HOMOHUWELIJK IN BELGIE
VTM WILDE PAUL DE LEEUW IN QUIZJES STOPPEN - HIJ WIL ZELF IN BELGIE BLIJVEN MET... + FOTO COLLAGE
BELG POLITICUS TROUWT HOLEBI'S WERELDWIJD
ZANGERES CHER TOP ACT OP HOLEBI PRIDE
BELGISCHE AMBASSADE MOET HOLEBI'S IN RUSLAND ONDERSTEUNEN, ALDUS POLITICI
UNIEK: BRITSE MOSKEE VERWELKOMT VROUWEN EN HOLEBI'SGEZOCHT BELG HOLEBI'S EN TRANS DIE NOG NAAR SCHOOL GAAN N.A.V ANTI PEST PROJECT DOOR BEKENDE HOLEBI'S
HOLEBI'S DAGEN VLAANDEREN UIT MET LEVEND TAFELVOETBAL TIJDENS DE GENTSE FEESTEN + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: volledige overname van gva.be

Dit bericht is gepost op 22 June, 2013 en 3204 keer gelezen.Reageer op dit bericht: