Holebi video parodie op Fins songfestival lied grote hit op internet + 2 video's.Een holebi video parodie op Finlands 2013 Eurosongfestival lied is ondertussen al meer bekeken dan het origineel. De video parodie werd gecreŽerd door Dekel Ben Avi en Bastien Venturi en werd gefilmd in 10 landen met meer dan 150 deelnemers. De parodie werd al bijna 150.000 keer bekeken, het origineel 130.000.

Het originele Finse songfestival lied door Krista Siegfrids gaat over trouwen. In de video ontvoerd ze haar toekomstige echtgenoot met hulp van vrienden, op het einde aanvaard hij het om met haar te trouwen. De parodie versie toont een gelijkaardig scenario maar dan met een homo koppel.

In de holebi parodie video zitten deelnemers uit Zwitserland, BelgiŽ, IsraŽl, Amerika, Finland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, IJsland, Turkije, Spanje, Zweden en de UK. Een boodschap in de about sectie op Youtube meldt: 'Gemaakt met liefde en support van en voor Krista Siegrids, we wensen haar veel geluk tijdens het Eurovisie Songfestival in Malmo.

In Finland is het homo-huwelijk nog niet legaal. Sinds 2002 zijn er wel legale partnerschappen en sinds 2009 mogen homo en lesbische koppels die een legale partnerschaps relatie hebben de kinderen van de biologische partner adopteren. In maart van dit jaar was er een stemming over het homo-huwelijk dat het nipt niet haalde. Bekijk hieronder de video parodie die ondertussen al erg populair is op Youtube gevolgd door het origineel.EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOLEBI ASIELZOEKERS WORDEN VAAK SLECHT BEHANDELD BIJ ONZE NOORDER BUREN
10de AMERIKAANSE STAAT MET HOLEBI HUWELIJK IS EEN FEIT
PRIMEUR NOG DRIE BRAZILIAANSE STATEN WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN
ER MOET EEN EINDE KOMEN AAN VERPLICHTE STERLISATIE VAN TRANSGENDERS ALDUS RAAD VAN EUROPA
VADER SLACHTOFFER EERSTE HOMO MOORD IN BELGIE SCHRIJFT BOEK
UNIEK: AMERIKAANS NBA SPELER: 'I'M BLACK AND GAY'
OBAMA, FIRST LADY EN EX (homo) BASKETBAL PROF FELICITEREN JASON COLLINS MET COMING OUT
AMERIKAANSE JODEN MEEST HOLEBI VRIENDELIJK VAN ALLE AMERIKANEN
EERSTE EN ENIGE HOMO PRINS (ter wereld) PRESENTEERT EERSTE HOMO FILM IN INDIA OOIT

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 03 May, 2013 en 2639 keer gelezen.Reageer op dit bericht: