Lesbisch gehuwd koppel moet uit elkaar of zoontje moet van school.Een lesbisch getrouwd koppel heeft zopas vernomen dat ze uit elkaar moeten als ze willen dat hun zoontje op school mag blijven. De 5-jarige zit op een christelijke Zuid Afrikaanse school die liet weten dat de geaardheid van zijn moeders ingaat tegen de waarden en normen van de school.

Samantha and Kally Mabe (foto) die legaal gehuwd zijn werden naar school geroepen en kregen daar te horen dat hun 5-jarig zoontje niet langer welkom is omdat hij twee moeders heeft, en dat is volgens de school een groot probleem! Daarnaast beschuldigd de christelijke school uit het Zuid Afrikaanse Mpumalanga het koppel ook van leugens omdat ze toen ze hun zoontje kwamen inschrijven niet vertelden dat ze getrouwd waren. De moeders spreken dit tegen maar zeggen wel dat de ene moeder het vakje van moeder invulde en de andere het vakje vader of voogd, maar daar werd aan toegevoegd Mevr.

Toen het zoontje op school vertelde dat hij twee moeders heeft werdt het koppel gevraagd naar school te komen, waar ze te horen kregen dat als men op voorhand had geweten dat de jongen twee moeders had hij niet tot de school was toegelaten. Volgens de directie volgt de school de christelijke leer waarbij ze de kinderen leren over "normale" gezinnen met een vader en een moeder. Het lesbische koppel kreeg te horen dat als ze uit elkaar zouden gaan de jongen welkom zou zijn op school. Omdat het koppel weigert uit elkaar te gaan zal de school actie ondernemen. Een woordvoerder van het departement onderwijs liet al weten dat dit niet kan.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
OBAMA, FIRST LADY EN EX (homo) BASKETBAL PROF FELICITEREN JASON COLLINS MET COMING OUT
ER MOET EEN EINDE KOMEN AAN VERPLICHTE STERLISATIE VAN TRANSGENDERS ALDUS RAAD VAN EUROPA
AMERIKAANSE JODEN MEEST HOLEBI VRIENDELIJK VAN ALLE AMERIKANEN
VADER SLACHTOFFER EERSTE HOMO MOORD IN BELGIE SCHRIJFT BOEK
KERSVERSE HARE MAJESTEIT KONINGIN MAXIMA GAAT NAAR 1ste EUROPEES HOLEBI EN TRANS CONGRES
BELG HOLEBI RELATIE BUREAU VERLOOT TIEN LIDMAATSCHAPPEN VIA FACEBOOK
VIDEO - UNIEK DUITSE VOETBAL SUPPORTERS TEGEN HOMOFOBIE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 01 May, 2013 en 2118 keer gelezen.Reageer op dit bericht: