Glaad Media Award (holebi) winnaars bekend, ook ex president wint award + video.

Zaterdag ging in Los Angeles de 24ste editie door van GLAAD Media Awards. Jaarlijks reikt GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) prijzen uit aan mensen, films, televisieshows e.a die de holebigemeenschap realistisch of onbevooroordeeld voorstellen. De uitreiking van de awards gebeurde o.a door Leonardo DiCaprio, Charlize Theron en Drew Barrymore en vele anderen.

De film The Perks of Being a Wallflower, de televisiereeks The New Normal en de Soap Days of Our Lives wonnen een Glaad Media Award. Verder werden er nog tal van prijzen uitgereikt in verschillende categorieŽn. Zo won acteur Neil Patrick Harris ook een award voor zijn optreden in de Oprah Winfrey Show waarin hij gast was samen met zijn echtgenoot en tweeling zoontjes.

Won ook een prijs: de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, hij kreeg de Advocate for Change Award omdat hij zich uitsprak tegen de DOMA (Defense of Marriage Act) die het homohuwelijk op federaal niveau verbied. Clinton tekende in 1996 zelf deze wet en liet ondertussen al meermaals weten dat dit toen een vergissing was. Bekijk hieronder de video van de korte toespraak van Clinton tijdens het Glaad Media Awards festival.


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
FILM OP KOMST OVER BEROEMDE HOLEBI EN TRANS RELLEN
RIO DE JANEIRO ELFDE BRAZILIAANSE STAAT WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN
LEDEN AMRIKAANSE SCOUTS MOGEN HOLEBI ZIJN LEIDERS NIET
SECRETARIS GENERAAL VN WOEDEND OVER HOLEBI HAAT + VIDEO
HOMO VERSIE VAN SEX AND THE CITY OP KOMST
TIEN NIEUWE HOLEBI EN TRANS ORGANISATIES IN BRUSSEL PLUS LINK NAAR MEER ORGANISATIES
TV SERIES MET HOLEBI PERSONAGES ZORGEN VOOR MEER SUPPORT VOOR HET HOLEBI HUWEIJK

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 April, 2013 en 2508 keer gelezen.Reageer op dit bericht: