Rooms Katholieke kerk koop flats met homo sauna.


Na alle kerkelijke schandalen komt er vandaag nog eentje bij. Want het is zopas gebleken dat de heilige stoel, het bestuursorgaan van de Rooms-Katholieke Kerk een appartement heeft gekocht met daarin de grootste homosauna van Europa gevestigd.

Een dag voor het conclaaf start in Rome, heeft de Italiaanse Krant La Repubblica onthuld dat de kerk voor ruim 23 miljoen euro appartementen heeft gekocht in een gebouw in Rome, op zich niets bijzonders, ware het niet dat in het gebouw de grootste homosauna van Europa gevestigd is. Op de website van de sauna is ondertussen een video te zien waarin een man, Bruno genaamd, stript en een priestergewaad aantrekt.

Eerder suggereerde de krant als dat paus Benedictus XVI afgetreden is omwille van een rapport over de omvang van seks, corruptie en machtshonger in het Vaticaan. In de na sleep van de Vatileaks-affaire waarbij gestolen documenten vanuit het Vaticaan naar de pers waren gelekt, zouden drie kardinalen de paus op 17 december een zeer geheim rapport van bijna 300 bladzijden voorgelegd hebben, waarin het draaide om homoseksuele relaties en mogelijkheid tot afpersing. Op die dag zou de Duitse kerkleider de knoop omtrent zijn reeds lang overwogen aftreden doorgehakt hebben. De kardinalen zouden aldus een "ondergronds homonetwerk" hebben ontdekt, wiens leden op verschillende plaatsen in Rome en Vaticaanstad seksbijeenkomsten organiseerden. Vanwege hun seksuele geaardheid stelden zij zich bloot aan afpersing.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 11 March, 2013 en 2843 keer gelezen.Reageer op dit bericht: