Elton John huurt bij optreden extra hotelkamer voor...

Elton John mag dan wel papa zijn van twee zoontjes zijn gekke streken verliest hij niet. Voor zijn mini-tournee door heen Braziliƫ boekte de zanger een extra hotelkamer voor zijn brillen! Volgens John moet de temperatuur er constant zestien graden zijn om de brillen optimaal te houden.

Verder heeft de zanger nog enkele speciale wensen, zo wil hij dat zijn suite versierd wordt met bloemen, 80 rode en 32 witte rozen verdeeld over zeven vazen, en verder ook nog vier vazen van twee meter hoog met palmbomen. Volgens Aluizer Malab, die instaat voor het optreden van Elton in het voetbalstadion van Mineirao vallen de eisen mee. Tja we hebben inderdaad al gekker gehoord...

Vorig jaar startte John trouwens met een eigen brillen collectie, die voornamelijk was bedoeld voor zijn Million Dollar Piano show. De collectie van John's brillen bestaat uit grafische modellen, met hoekige frames, getinte glazen en zijn bezaaid met fijne rijen van kristallen in de kleuren groen, oranje en wit, sommige kristallen spellen zelfs zijn naam.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
ELTON JOHN SAMEN MET KINDEREN EN ECHTGENOOT OP DE FOTO

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 06 March, 2013 en 3759 keer gelezen.Reageer op dit bericht: