Elton John's zoontje van 2 stal de schow op Oscar 2013 after party.Zanger Elton John en zijn man David Furnisch verwelkomde vele Hollywood sterren op hun 21ste Annual Academy Awards Party en Hiv/Aids fundraiser. Maar degene die de show stal was Zachary, het tweejarig zoontje van het koppel. De jongen droeg, net als zijn vaders, een smoking.

John en Furnish lieten wel meteen weten dat hun eerst geboren zoon niet te lang zou mogen opblijven, en dat hij op tijd thuis zou zijn voor zijn badje en een verhaaltje vertelt door zijn nanny. Maar de kleine man stal zoals je op de foto's kan zien, duidelijk die avond de show. Op 11 januari van dit jaar werden John en David papa's van een tweede zoon: Elijah. De fiere papa's hadden hun jaarlijks inzamelingsdiner ten voordele van de Elton Johns Aids stichting dit jaar speciaal gepland de nacht na de Oscar uitreiking, waardoor er dit keer extra veel sterren (o.a: Jane Lynch, Miley Cyrus, Jim Carrey, Britney Spears) langst kwamen en er nog meer geld werd ingezameld. Elton hield ook nog een toespraak over hoe belangrijk het is om te blijven strijden tegen Hiv en Aids. De afgelopen jaren zamelde hij miljoenen dollars in met zijn Aids foundation.

Verder is er ook het nieuws dat Elton en David van plan zijn hun samenlevingscontract dat ze in 2005 afsloten in Engeland, om te zetten in een huwelijk wanneer dat legaal wordt in de UK. Daarnaast zijn ze ook van plan een grootse bruiloft te houden in Los Angeles, ook van zodra het homohuwelijk daar (in Californié) legaal wordt.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
ELTON JOHN EN KINDEREN SAMEN MET PAPA DAVID OP DE FOTO

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 25 February, 2013 en 3547 keer gelezen.Reageer op dit bericht: