Legendarische Amerikaanse platenbaas komt uit de holebi kast.De legendarische Amerikaanse platenbaas Clive Davis, onder meer verantwoordelijk voor de ontdekking van Whitney Houston, sprak zopas voor het eerst over zijn biseksuele geaardheid en zijn relatie met een man.

Davis schreef zopas het boek 'The Soundtrack of My Life', waarin hij voor het eerst verteld over zijn relatie met een man, waarmee hij al zeven jaar samen is. Op de vraag of hij hetzelfde zo voelen voor een vrouw? antwoordde Davis volmondig ja.

In zijn boek schrijft Davis dat zijn biseksuele geaardheid altijd bekend is geweest voor zijn familie, kinderen en vrienden. Verder schreef hij daarover: "Biseksualiteit wordt vaak niet begrepen, je moet altijd het een of het ander zijn, of homo of hetero. Maar dat is niet mijn ervaring, mij anders benoemen dan biseksueel zijn zou onjuist zijn. Davis, die nu 80 is, beschrijft in zijn boek ook zijn eerste ervaring met een man en hoe hij die ontmoette in de bekende club Studio 54 in New York, zo'n dertig jaar geleden.

Davis is bekend om het vinden van grote talenten in de showbizz, zo ontdekte hij Whitney Houston en zorgde hij voor platencontracten voor vele artiesten zoals: Bruce Springsteen, Santana, Aretha Franklin, Dionne Warwick, Patti Smith, Lou Reed, Usher, Outkast en vele anderen. Hij richtte ook Arista en J Records op en is momenteel chef creative officer bij Sony Music. Hij speelt momenteel een rol in de carrière van: Aretha Franklin, Rod Stewart, Alicia Keys, Barry Manilow, Christina Aguilera, Carlos Santana, Kelly Clarkson, Leona Lewis en Jennifer Hudson.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 19 February, 2013 en 2688 keer gelezen.Reageer op dit bericht: