Vlaamse actrice komt uit de holebi kast.De 44-jarige Vlaamse actrice Ann Ceurvels is zopas uit de holebi kast gekomen als biseksuele vrouw. Ceurvels is na jaren afwezigheid momenteel te zien in de reeksen Salamander en Aspe, daarnaast toert ze ook rond met erotische verhalen.

Ceurvels is weliswaar gehuwd met een man, en heeft samen met hem een zoontje, maar vandaag stelt ze dat holebi zijn de normaalste zaak van de wereld is en dat iedereen mag weten dat zij zelf biseksueel is. Ceurvels, die de voorbije jaren erotische thrillers schreef, toert momenteel met Ianka Fleerackers en Tania Poppe met de voorstelling 'Moi Non Plus', gevuld met erotische verhalen. "Daarin vertel ik over een buurmeisje, Nicky. Over hoe we als kind onschuldige seksspelletjes beleefden, en dertig jaar later opnieuw afspreken. Een verhaal dat op iemand is gebaseerd", onthult Ceurvels. "Ik maak er geen geheim van dat ik biseksueel ben. Veel mensen hebben hun eerste seksuele ervaring met iemand van hetzelfde geslacht en blijven nadien met vragen zitten over hun geaardheid".

"Toen ik in 2001 een vrijscène moest spelen met Pascale Bal, in een videoclip van Zornik, ben ik voor het eerst met mijn biseksualiteit naar buiten gekomen. Voor mij is homo- en biseksualiteit de normaalste zaak van de wereld. Ik bezie het simpel: in de liefde gaat het om de persoon. Of het nu een man of vrouw is, dat maakt niet uit". Verder is ze naar eigen zeggen ook blij, en noemt ze het een opsteker dat er nu dames zijn die het fijn vinden dat ze zich toont als een 'normale' vrouw. "En niet een met kledingmaat XXS, zoals je tegenwoordig zo vaak ziet. Ik probeer in te gaan tegen het dwingend schoonheidsideaal voor vrouwen", aldus Ceurvels.

Extra:
Ceurvels grootste televisierol was die in Windkracht 10, daarnaast speelde ze ook lange tijd in de Eén soap Thuis en de reeksen: Flikken, Witse, Code37, Hof van Assisen, Diamant, Ons geluk, Niet voor Publicatie, de Kampioenen en Familie. Ook was ze te zien in de videoclip It's so unreal van Zornik, waarin ze kust met Pascale Bal. Ook speelde ze rolletjes in films als: Costa, Rauw, Zoltan, Yuppies en Badry's Alibi.

holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 05 February, 2013 en 8216 keer gelezen.Reageer op dit bericht: