Holebi's shoppen meer dan hetero's.


Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat holebi's meer geld uit geven aan shoppen dan hetero's. Zowel homo koppels als lesbische koppels zouden meer geld uitgeven tijdens het winkelen dan man vrouw koppels.

Volgens het onderzoek shoppen holebi koppels 16% meer dan hetero koppels. Wanneer men keek naar het winkelgedrag van homo koppels en lesbische koppels apart bleek dat homo koppels het meest shoppen en daarbij ruim 30% meer uitgeven dan een gemiddeld Amerikaans huishouden.

Waar geven holebi's dan volgens het onderzoek hun geld aan? Holebi's zouden vaak fan zijn van dierenwinkels, online winkels, elektronica en magazijn club winkels. Homo koppels zouden vooral hun geld uitgeven aan sterke drank, gekoelde maaltijden en hygiƫne producten. Lesbische koppels zouden dan weer vooral gaan voor bevroren gebak, verse producten en kwark kaas.

Waarom onderzocht men dit alles? Volgens de onderzoekers begrijpen ze zo beter het koop gedrag van holebi's met voornamelijk als doel dat de winkels en verkopers hier kunnen op in spelen, daar dus gebleken is dat homo en lesbische koppels meer kopen dan heteroseksuele koppels.

holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 04 February, 2013 en 2667 keer gelezen.Reageer op dit bericht: