Baasje wil hond niet omdat die homo zou zijn.


Een hond (foto) uit het Amerikaanse Tennessee is zopas ontsnapt aan de dood nadat zijn baasje hem naar een asiel bracht omdat de hond homo zou zijn. De hond zou normaal een spuitje krijgen wegens plaats gebrek en omdat hij na lange tijd nog steeds niet was geadopteerd.

Maar gelukkig voor de hond, wiens naam niet bekend is, werd er zopas een nieuw baasje gevonden. Stephanie Fryns zag op Facebook een oproep om de hond te adopteren en zag dat meteen zitten. Daardoor ontsnapte de hond op het nippertje aan de dood.

Het voormalige baasje van de hond wilde hem niet meer omdat hij homo gedrag vertoonde. Maar volgens verschillende onderzoeken zijn honden zelden homoseksueel en wanneer ze homoseksueel gedrag vertonen heeft dit meestal te maken met dominantie, maar soms ook gewoon als spelvorm of veroorzaakt door nervositeit, zelden is het een uiting van seksuele geaardheid. Maar ook toen het baasje deze informatie kreeg wilde hij de hond niet meer. Omdat de hond in een overvolle kennel was terecht gekomen riskeerde hij vandaag een spuitje, maar gelukkig is er ook vandaag nog een nieuw baasje gevonden. Eind goed al goed...


holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 31 January, 2013 en 2828 keer gelezen.Reageer op dit bericht: