Zanger Gordon urenlang bewusteloos.
De Nederlandse zanger Gordon, 44, is recent door een goede vriendin bewusteloos op de bak gevonden. De zanger is er achteraf naar eigen zeggen flink van geschrokken, uren lang was hij buiten bewustzijn.

"Ik lijd aan suikerziekte en ben door hyperglykemie helemaal weggeraakt. Twee uur lang ben ik buiten bewustzijn geweest. Echt, ik ben nog nooit zo bang geweest." Deze gebeurtenis was voor de zanger het teken om het roer om te gooien. "Ik werkte keihard, struinde alle feestjes af, sliep veel te weinig en at heel ongezond. Met het toedienen van medicatie ben ik te naïef omgegaan. Soms vergat ik het, of deed het gewoon niet. Want als ik mij goed voelde, waarom zou ik dan? Tijdens de uren op de eerste hulp zag ik mijn leven aan mij voorbij gaan en wist ik dat ik wat moest veranderen." Korte tijd later vertrok hij op vakantie waar hij alleen maar heeft geslapen en boeken gelezen. "En sinds drie weken drink ik geen alcohol meer en probeer ik koolhydraten te mijden. Ik ga op tijd naar bed en blijf vaker thuis dan dat ik op feesten en partijen te vinden ben."

Maar van minder werken zal niet veel in huis komen, want momenteel werkt Gordon samen met zanger Gerard Joling aan een comeback van beide heren samen op het televisiescherm. Wat er klaar ligt is nog geheim, volgens Joling ziet het nieuwe format er briljant uit maar is er nog weinig zekerheid en daarom wordt er verder nog niet over gesproken. Zowel Joling als Gordon zien een hernieuwde samenwerking zitten en beiden zeggen dat er geen sprake meer is van een vijandige sfeer tussen hen, iets wat in het verleden vaak wel anders is geweest. "Ik heb er hartstikke veel zin in. Ik ga al een paar jaar weer leuk met Gordon om. We zitten niet elke week bij elkaar op de stoep, maar we eten regelmatig samen. Het is altijd lachen,'' aldus Gerard.

holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 28 January, 2013 en 2625 keer gelezen.Reageer op dit bericht: