Tweede Nederlandse holebi carnavalshit is een feit + video.Vorig jaar kwam de eerste roze (holebi) carnavalshit uit bij onze noorderburen. Ook dit jaar is er een roze carnavalskraker, dit keer van de Gebroeders Rossig met hun singel: 'Kom maar uit de Kast'.

In navolging van de holebi carnavalshit Een Bietje Gay van het Nederlandse Duo Soep Vooraf, die bovendien werd uitgeroepen tot carnavalshit van 2012 is er nu opnieuw een roze carnavals lied uit.

De Nederlandse Gebroeders Rossig uit Wychen zijn nu de nieuwe lolbroeken in holebi land. Met het liedje 'Kom maar uit de Kast' roepen ze bovendien iedereen op om uit de kast te komen. In een verklaring zegt het feestvierend kwartet: "Tijdens de laatste familiere√ľnie van de gebroeders bleek dat hun neefje Jeroen nog uit de kast moest komen maar dat in eerste instantie niet durfde. Op aandringen van Ronnie Rossig wilde hij toch meewerken aan hun nieuwe single en speelt hij zelfs de hoofdrol in hun nieuwe videoclip!" Die je hieronder kan bekijken en beluisteren:


EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
EERSTE HOLEBI CARNAVALSHIT IS EEN FEIT + VIDEO (Jan 2012)
VLAAMS ZANGER YVES BRENGT HOLEBI FUN LIED DAT IN VLAAMSE TOP 10 KWAM + VIDEO (Nov 2012)

holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 21 January, 2013 en 3565 keer gelezen.Reageer op dit bericht: