Winnaar Mister Gay Belgium Leather 2013 bekend.
Afgelopen zaterdag ging de 4de editie van de Mister Belgium Leather verkiezing door. Daarbij is Alessandro Cruz verkozen tot Mister Belgium Leather 2013 tijdens LeatherPride Belgium in Antwerpen. Hij volgt Quentin Goffinet op.

Cruz is 31 en woont in Antwerpen en Brussel en hij is fitnessinstructeur. Hij zal ook deelnemen aan de andere Mr Leather verkiezingven in Europa (Mr.Europe , Folcom , ... ) en evenementen. Zijn doel tijdens zijn verkozen jaar is aandacht besteden aan de veiligheid binnen de leerscéne. Cruz zal daarbij volgend jaar ook acties daar omtrent ondersteunen in samenwerking met homo organisaties uit Brussel.

De Belgium LeatherPride ging door van 17 tot 21 januari in Antwerpen. Tijdens deze dagen vierden homoseksuele fetisjliefhebbers naar jaarlijkse traditie feest De eerste editie van de Belgische LeatherPride ging door in 2010. Doel van het evenement: zichtbaarheid van de homo fetisjliefhebber met tevens support aan de organisaties die zich inzetten voor Hiv en Aids. De Belgische fetisj homo scene strekt zich uit van Brussel tot Antwerpen en van Luik tot Kortrijk. Bekijk hier onder een korte video van de winnaar van de Mister Belgium Leather verkiezing 2013:holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 21 January, 2013 en 6447 keer gelezen.Reageer op dit bericht: